sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Twinkle Star: Cursuri de business english online pentru tine

Engleza de afaceri reprezinta astazi limba in care se inteleg businessmenii de pretutindeni. Indiferent daca e vorba de medicina, de informatica, de inginerie. Contractele se intocmesc in engleza acum, la fel si negocierile tot astfel se poarta.


Si in Romania,aproape este de neconceput ca sa lucrezi intr-o multinationala daca nu stii extrem de bine si limba engleza. Chiar si multe interviuri de angajare se realizeaza acum direct in engleza.


In ultima vreme, la mare cautare sunt cursurile de limba engleza pentru afaceri desfasurate online. Eu iti recomand sa alegi unul sau mai multe de la Twinkle Star.






Engleza colocviala versus engleza de afaceri


Desi in mare masura sunt asemanatoare, intre cele doua categorii exista si deosebiri clare. Cele mai vizibile sunt urmatoarele:


1. utilizarea stilului formal nu doar in privinta scrierii, ci si in vorbirea dintre afaceri (intalniri, negocieri);

2. termeni specifici utilizati in diferite domenii de afaceri;

3. respectarea unor modele de scrisori de afaceri, negocieri.

Ce avantaje ai daca un curs de limba engleza de afaceri?


Datorita faptului ca aceste cursuri nu se desfasoara la intamplare, ci dupa o programa foarte bine stabilita, pentru ca asimilarea cunostintelor sa se faca foarte usor, chiar daca este vorba de expresii de specialitate, de termeni utilizati in negocieri.

Dupa absolvirea unui asemenea curs vei putea:


- sa dobandesti un bagaj de cuvinte care se refera la specificul afacerii tale;

- vei avea o comunicare mai buna cu partenerii tai externi;

- vei putea sa ai o corespondenta de afaceri mult mai buna decat pana acum;

- vei avea o mai mare incredere in fortele tale, o mai mare;

- vei putea ca sa te descurci mult mai bine chiar si fara a avea nevoie de translator/traducator in intalnirile de businessului pe care le vei avea.




Beneficiile de a studia online engleza pentru afaceri


- o sa poti alege un program convenabil pentru tine, in functie de grupa la care vrei sa participi;


- o sa iti poti face temele mult mai constiincios, fara graba, ceea ce iti va permite ca sa asimilezi multe elemente de limba engleza de business care iti vor fi extrem de folositoare mai tarziu;


- cursurile vor avea loc online live, nu inregistrate, ceea ce permite o corectare rapida din partea profesorilor;


- vei putea ca sa te imprietenesti cu alti colegi de grupa si, in afara de energia (egregorul) seriei de cursanti care te va ajuta sa progresezi mai rapid, este posibil chiar sa faci ulterior afaceri cu acestia;


- dupa ce absolvi un astfel de curs online, ai deschise noi oportunitati de a obtine jobul pe care il visezi de mult sau de a-ti spori afacerea personala, in cazul in care esti antreprenor.





Ce greseli nu trebuie sa faci cand alegi un curs de business english?


  1. Alege cu atentie cursul de engleza pentru afaceri pe care sa-l urmezi.

In primul rand, trebuie sa iti determini nivelul de competenta lingvistica si sa iti dai seama daca este o programa de curs care sa iti foloseasca. Mai mult decat atat, ai nevoie de o engleza de business specifica (engleza pentru medici, engleza pentru ingineri, engleza pentru domeniul juridic) sau daca este important ca sa obtii doar un anumit nivel de competenta lingvistica pentru afaceri.


  1. Citesc recenziile despre cursul la care vrei sa te inscrii. Nu te grabi ca sa tragi concluzii, deoarece pot sa fie extrem de subiective.


  1. Gradul de disciplina, de organizare a cursului si a programului de studiu pe care cursantul este necesar ca sa il respecte cu strictete daca vrea ca sa aiba rezultatele visate. Cand vorbim de o limba straina, se stie ca mai bine inveti cate 30 de minute pe zi, decat 3-4 ore in weekend. La fel ca si in cazul unui sportiv, consecventa este cheia succesului.


  1. Compatibilitatea intre profesor/instructor si cursant. Daca nu exista acea conexiune energetica pozitiva, atunci mai degraba alege alt curs. La fel ca si al scoala, daca nu iti place profesorul, sunt putine sanse ca sa ai un randament bun in invatare. Mai ales ca adult.


  1. Materialele de studiu si metodele de predare sa fie cat mai moderne, updatate la zi. Aici profesorul are un rol esential. Daca modul de predare este unul demodat, mai bine renunta la inscriere, desi poate pretul pare atractiv.


  1. Tipul de organizare al grupelor gresit alese. Indiferent ca vorbim de online sau offline. Diferente exista, fara indoiala. tarifele pot fi mai mici cand orele au loc  online (nu intotdeauna), dar una este cand grupa este formata din 10 - 15 cursanti si cu totul altceva cand se lucreaza cu 50 sau 100. Cu cat sunt mai putini participanti, cu atat poti invata mai bine, te poti simti mai confortabil si poti intreba tot ce nu intelegi, poti ca sa primesti feedback mai rapid.


  1. Daca nu stii deloc engleza, nu te poti inscrie direct la un curs de business english, pentru ca nu vei dobandi ansamblul de competente lingvistice de care are nevoie.

Conform specialistilor, engleza de business se refera la un limbaj specializat, nu de un nou nivel, de mai aprofundat de cunoastere a limbii respective. Spre exemplu, unul de care ar avea nevoie un traducator sau un scriitor care doreste sa scrie lucrari beletristice sau de specialitate (chiar si de medicina sau inginerie) in engleza.



Vrei sa nu ai greseli precum acelea de mai sus? Alege cursurile de engleza Twinkle Star!




Date de contact Twikle Star:


http://www.twinklestar.ro

office@twinklestar.ro


FB (Meta) Twinkle Star


Iasi - Soseaua Nationala, nr. 5, parter

mobil: 0371 504 305


Botosani - Str. 1 Decembrie, nr. 27 B

mobil: 0799 177 077


Piatra Neamt - Bd. 9 Mai, bl.10, sc.B, parter, ap.22

mobil: 0371 504 305




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...