miercuri, 26 septembrie 2018

Vitrine frigorifice performante, pentru prăjituri apetisante

Cu siguranță ați văzut în magazine și în unitățile de alimentație publică vitrine frigorifice de diverse tipuri.

Unele dintre aceste echipamente sunt adevărate dulapuri de răcire, cu una sau două uși de sticlă (batante sau glisante), care sunt folosite pentru a păstra diferite tipuri de băuturi răcoritoare, bere, vin, apă și diverse alimente. 



Dacă cele pentru băuturi sunt de regulă verticale, vitrinele orizontale sunt foarte des întâlnite mai ales pentru păstrarea prăjiturilor, torturilor și produselor de patiserie.


La alegerea de către beneficiarilor a diverselor modele de echipamente horeca din varietatea de vitrine frigorifice este obligatoriu a se ține seama de  temperatura ambiantă în care ele urmează ca să funcționeze.  

Unele sunt compatibile chiar să funcționeze pe terase aflate în exteriorul unităților de care aparțin sau  în alte spații ale unor magazine care vând mărfuri perisabile alimentare în aer liber.


Pentru că nu toate modelele sunt proiectate pentru a fi instalate afară și care au asemenea performanțe funcționale încât pot ca să fie utilizate la temperaturi caniculare așa cum se întâlnesc și în România verile de ceva ani.


Este obligatoriu a se verifica, înainte de a comanda echipamentele frigorifice, dacă ele pot să facă față la asemenea condiții extreme. 

O discuție cu un specialist în domeniu al firmei de unde vreți ca să faceți comanda acestora s-ar putea ca să vă fie de mare ajutor celor interesați, pentru a nu greși în alegerile pe care le veți face. 

În plus, așa se poate afla și dacă există posibilitatea de a achiziționa rafturi suplimentare, dacă au și accesorii suplimentare, de exemplu dacă au dispozitive de blocare a ușii/ușilor, foarte util pentru a preîntâmpina furturile în perioada în care rămân nesupravegheate (chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp).

Este foarte important ca să se știe și ce încărcare maximă poate să aibă un raft, de aceea trebuie analizate cu mare atenție specificațiile tehnice ale diverselor tipuri de utilaje frigorifice horeca, așa încât să fie cumpărate unele care să aibă dimensiunile potrivite și/sau să fie în număr suficient.

Cele mai populare modele de echipamente profesionale de refrigerare sunt acele vitrine cu pereți complet transparenți pe toate cele 4 laturi, pe care le întâlnim frecvent în cofetării, cafenele, restaurante, cantine, unde produsele alimentare sunt foarte ușor vizibile.



La acest lucru contribuie și sistemele moderne de iluminare din interiorul acestor echipamente de expunere care pun în valoare așa sum se cuvine mărfurile așezate atractiv pe rafturi.

În niciun caz nu trebuie să încercați să faceți economii achiziționând vitrine de răcire second hand pentru alimente și băuturi.

Ele în cele mai multe cazuri se vor defecta rapid, sunt depășite fizic și moral și, de asemenea, fac o impresie extrem de proastă clienților, indiferent cât de bune ar fi produsele pe care dvs. le comercializați.

Alegeți întotdeauna echipamente frigorifice horeca nou-nouțe, iar satisfacția va fi deplină.


Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...