luni, 24 septembrie 2018

Mașinile electrice, mașinile viitorului

Firma bucureșteană Volt a preluat distribuția pentru România a produselor EV-Box, liderul global în producția de stații de încărcare pentru mașini electrice, potrivit unui comunicat al companiei. Multă lume a auzit deja de stații de încărcare Volt.

E normal, compania a instalat până acum zeci de mii de puncte de alimentare cu energie electrică a autovehiculelor electrice în întreaga lume, după relatările presei internaționale.

Într-o lume condusă de tehnologie, marile tendințe care ghidează comportamentele avansează cu viteza inovațiilor digitale și sunt ghidate de acestea. Cu câteva decenii în urmă, filmele futuriste au imaginat mai multe inovații care ar fi integrate în viața de zi cu zi a oamenilor, inclusiv mașini zburătoare. Nu toate ideile s-au împlinit, dar o mare parte din ceea ce s-a gândit acolo s-a concretizat, da, exemplu de apeluri cu audio și video, ochelari de realitate virtuală, casă inteligentă, mașini autonome și multe altele.



Cu sau fără spaima de viitor, există un consens între experți: felul în care ne mișcăm se schimbă și se va schimba și mai mult . Fie pentru factorul ecologic - la urma urmei, structura mobilității ajută orașele să facă față problemelor de mediu - fie pentru cea economică, deoarece urbanizarea condusă de centrele mari necesită deplasări fără întârziere.



O altă constatare a cercetării este că alegerea mijloacelor de transport este emoțională . Este mai probabil ca oamenii să folosească mijloace de transport care să aducă bucurie la navetă și să ofere un stil de viață, nu doar un mod de a te deplasa. 


Încărcarea unei mașini electrice nu este deloc complicată, deoarece poate părea la prima vedere.


Cele două tipuri de încărcare sunt încărcarea de curent alternativ (curent alternativ) și curent continuu (curent continuu). Punctele de desfacere pentru uz casnic sau industriale sau stațiile de încărcare încet AC furnizează curent alternativ mașinii care trebuie să-l convertească în curent continuu și să-l stocheze într-o baterie. Încărcătorul de la bord este utilizat pentru acest transfer, iar puterea și configurația acestuia determină de fapt cât de repede se încarcă mașina. Dacă pe stația de încărcare lentă AC este scris 22 kW, dar încărcătorul de la bordul mașinii dvs. electrice are doar 7,2 kW, mașina dvs. va fi încărcată cu această putere cel mult.


Este un pic exagerat să spunem că „stația de pompare” pentru o mașină electrică este orice priză obișnuită de 230V . În același timp, este modul principal de încărcare a unei mașini electrice, care este, de asemenea, foarte convenabil. Nicio altă unitate nu vă va oferi confortul „pompării” atunci când mașina este parcată acasă sau la serviciu.


Când cumpărați o mașină electrică, veți primi și un cablu pentru încărcarea la domiciliu de la o priză de 230V, pentru încărcarea de la prize trifazate va trebui de obicei să cumpărați un cablu special. O alternativă pentru încărcarea convenabilă este instalarea unei cutii de perete de acasă, care este oferită de obicei la ieșiri de până la 22 kW și principalul său avantaj este integrarea cablului de încărcare și a funcțiilor inteligente, inclusiv monitorizarea puterii, gestionarea energiei și altele asemenea. 


Intră pe volt.com.ro ca să afli detalii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...