miercuri, 26 septembrie 2018

Ceasurile bărbătești mecanice, în trend în 2019

Vrei să știi cât e ceasul? O privire aruncată asupra smartphone-ului te informează instant cât este ora. Dar multora deja nu le mai este suficientă această mișcare aproape automată. Trebuie să vadă și alții că tu vrei ca să afli cât e ceasul. Și cum poți face acest lucru dacă nu uitându-se la ceasul de la mână?

În cazul domnilor chiar ar trebui să fie acest accesoriu extrem de vizibil, de dimensiuni respectabile. Mai ales dacă este vorba de un brand de ceasuri bărbătești cunoscut. Modelele XXL  sunt în armonie deplină cu trendurile 2018 dar și ale anului viitor.

Dacă ne uităm puțin la prezentările noilor colecții ale firmelor internaționale de profil o să observăm cu ușurință faptul că ceasurile pentru bărbați pentru toamna - iarna 2018/2019 vor trona în continuare impunătoare la încheietura mâinii, vor simboliza forța acelora ce le poartă.

Ele vor fi completate de curele din piele naturală de bună calitate sau metalice.

Așadar, aceste accesorii rămân "numărul unu" în topul preferințelor bărbaților, mai ales că nu toți agreează să poarte alte bijuterii, eventual doar o verighetă.

O revenire puternică o înregistrează în preferințele clienților ceasurile mecanice. De aceea ele pot ca să reprezinte niște cadouri ideale, nu doar investiții foarte profitabile, deoarece un ceas deosebit poate chiar să își crească valoarea în timp.

Totuși pentru a cumpăra un ceas bărbătesc de acest tip ar fi bine să se respecte anumite reguli.

Criterii pentru alegerea unui ceas mecanic de mână 

● Prețul ceasului ar trebui să nu vă dezechilibreze bugetul, să fi e în consens cu nivelului venitului dvs. Recomandarea este ca modelul ales să nu fie mai mare decât salariul lunar. Nu e ok să faci un împrumut de nevoi personale la bancă pentru a-ți lua un ceas, fie el și mecanic, de la un brad faimos!

● Alege un ceas care să se potrivească „mănușă” (sau „brățară”, dacă preferați!) cu stilul vestimentar pe care îl abordați cel mai frecvent. Chiar aveți de unde alege: de la modele tip sport și casual, pentru aceia ce preferă hainele comode în care să se simtă bine, la cele ceasurile clasice, mai ales preferate de oamenii de afaceri sau de către aceia care nu mai sunt chiar la prima tinerețe.

Oricum ar fi, nu visați la un ceas masculin care să se potrivească în toate împrejurările. Pur și simplu nu există!

Există ceasuri casual, dar și ceasuri sport pentru purtat la ieșirile cu „băieții la fotbal” sau când te pregătești pentru viitorul maraton ce se va desfășura pentru strângerea de fonduri pentru cauze umanitare.

La fel, există ceasuri pentru oamenii de afaceri, dar și ceasuri pentru călătorii.

Și, desigur, există ceasuri de colecție, foarte scumpe, pe care e mai bine să le ții la seif, nu să le porți prea frecvent. Ele sunt asemeni unor lingouri de aur, niște investiții pe care le faci în speranța că în timp le va crește valoarea.

În concluzie, rezervați-vă suficient timp pentru a vă alege cu multă atenție modelul de ceas bărbătesc de mână care e în măsură ca să vă sublinieze individualitatea, să spună câte ceva lumii despre tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...