miercuri, 19 septembrie 2018

Salopetele de damă, la modă chiar dacă vine frigul!

În toamna și iarna 2018 - 2019 dacă privim diversele colecții de salopete pentru femei, remarcăm faptul că deși articolele vestimentare în cauză rămân în continuare extrem de chic, ele sunt realizate din materiale un pic mai groase, pentru a proteja de răceală zilelor din această perioadă.

Noutățile se referă la modelele de  salopete tip rochie cu mâneci lungi bufante sau kimono, la cele din materiale lucioase (ideale pentru petreceri). 

În materie de imprimeuri, în trend sunt acelea în carouri sau cu model floral menit a înveseli un pic atmosfera friguroasă de afară.

Pentru a contracara vremea mohorâtă din lunile noiembrie și decembrie, niște salopete cu imprimeuri geometrice în culori tari, luminoase, confecționate din catifea, piele, țesături tricotate, chiar și din materiale novatoare cu sclipiri metalice, sunt alegerile perfecte.

Fiind niște piese de îmbrăcăminte foarte speciale, care combină de cele mai multe ori comoditatea cu eleganța, ele pot ca să fie îmbrăcate atât la job, la întâlnirile de afaceri, dar și în situații casual, mai puțin protocolare. Asta ca să nu mai vorbim că există modele de salopete pentru party cu adevărat uimitoare.

Toate româncele sunt îndrăgostite de cămăși gen ie, de aceea vor fi încântate ca să poarte și niște salopete care în partea superioară aduc cu aceste piese vestimentare din folclorul autohton, având mâneci ample, bufante chiar și la petrecerile din decembrie.


Foarte chic sunt acele modele la care pantalonii 3/4 sunt și ei bufanți sau foarte ampli, ceea ce le dă o alură mai multe de rochie în stil etno decât de salopeta de damă clasică. Cu niște cizme atent alese arată într-un mare fel.

Pentru femeile mai moderne există și variante de salopete gen tunică în partea superioară și cu niște pantaloni foarte evazați până la glezne în cea inferioară. Asociată cu niște încălțări wow vor fi ținuta perfectă pentru tinerele nonconformiste.

Nu trebuie neglijate nici salopetele tricotate, foarte între tendințe, care vor proteja de minune în zilele friguroase de iarnă.

Purtătoare vor face senzație cu acest tip de articole vestimentare, extrem de interesante din punctul de vedere al formelor ce îmbină viziunile curajoase ale creatorilor de modă cu eleganța și confortul, chiar dacă la bază sunt doar niște tricotaje care în principal apără de frig.

Pentru diversele evenimente care urmează în luna decembrie, o salopetă realizată dintr-o țesătură metalizată, cu sclipiri argintii ori aurii foarte cambrată în talie este o alegere excelentă, care o va face pe femeia ce o poartă să fie remarcată așa cum merită atunci când se află într-un club, într-o discotecă ori la petrecerea de Revelion.

Pentru acele petreceri foarte simandicoase se pot alege modele de salopete realizate din materiale foarte prețioase, ca de exemplu mătasea, la care pot să fie atașate, surprinzător din punct de vedere vizual, niște mâneci lungi confecționate din blană ecologică. Dacă o asemenea salopeta mai are și un decolteu foarte amplu în formă de V, iar în talie centură este compusă dintr-o cataramă argintie și o curea în aceiași nuanță cu a salopetei, succesul unei asemenea ținute este garantat. Mai mult decât atât, unele dintre aceste modele sunt accesorizate în partea de jos a pantalonilor cu niște funde foarte mari care aduc aminte foarte mult de cadourile de Crăciun la care visăm cu toții.

Desigur, în  trend vor fi și în următoarele sezoane acele salopete de petrecere compuse doar dintr-un corset minimalist și niște pantaloni foarte mulați, salopetele în stil Army împodobite cu tot felul de simboluri războinice, precum și acelea în stil sportiv. 

Pentru doamnele care sunt adeptele stilului clasic, o salopetă din catifea, rămâne o piesă vestimentară, așa cum pentru tinerele domnișoare, creatorii de modă propun în continuare salopete din denim cu niște croieli revoluționare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...