luni, 24 septembrie 2018

De ce vor femeile o bicicletă pliabilă?

Pur și simplu pentru că o bicicletă electrică pliabilă este un mijloc de transport autonom foarte la modă, care are multiple avantaje pentru utilizator.



În primul rând ar fi greutatea. De cele mai multe ori este mai ușoară, iar acesta este un indicator foarte important pentru alegerea uneia, mai ales de către femei.

Versatilitatea deosebită: este foarte bună atât pentru călătorii, cât și pentru a merge la job sau la plimbare prin oraș.

Prețul. În  general, o bicicletă pliabilă este mai ieftină decât o bicicletă montană, deoarece este mai simplu de fabricat și nici nu urmează a fi supusă unor condiții dure. 

Asigură o securitate bună în utilizare, inclusiv pentru că viteza medie a bicicletei pliabile nu este mare, ceea ce înseamnă că riscul producerii unui accident este mult diminuat comparativ cu un alt mijloc de transport autonom.

Confortul deosebit pe care îl oferă.  Fiind extrem de simplu de condus (chiar și de o doamnă sau o domnișoară) chiar este excelentă pentru cineva care nu vrea neapărat să se antreneze pentru Turul Franței (competiția feminină).

O bicicletă electrică pliabilă achiziționată pentru un preț bun de la MonkeyBoard, spre exemplu, asigură o mobilitate excelentă cu o investiție ce se poate amortiza rapid.

Cu o asemenea variantă de deplasare, mai mulți oameni pot începe să iubească practicarea ciclismului în mediul urban, protejând  în același timp mediul înconjurător. 

Așadar, utilizarea unei biciclete electrice mărește mobilitatea persoanei de o folosește. Bicicletele pliante facilitează transportul acestora pe transportul public. 

Considerații atunci când cumpărați o bicicletă pliabilă

Atunci când cumpărați o bicicletă pliabilă, trebuie reținut că bicicleta nu trebuie testată doar pentru caracteristicile sale de deplasare. 

Trebuie obligatoriu ca să verificați dacă plierea sa este rapidă și redeschiderea acesteia este intuitivă și ușoară. E bine ca desfacerea acesteia să se poată face doar cu mâna goală, fără a fi nevoie de cine știe ce unelte speciale.

O regulă de bază este aceea conform căreia, cu cât diametrul roților este mai mare, cu atât bicicleta pliabilă este mai confortabilă! 

Dimensiunea după pliere contează mai ales dacă vă doriți ca să încapă în portbagaj ori într-un loc mic de depozitare din debara.  

Dacă intenția este de a depozita bicicleta pliată în portbagajul mașinii dvs., este recomandabil să luați această mașină atunci când cumpărați o bicicletă. Riscul este să nu încapă ori să se blocheze pur și simplu dacă o băgați forțat în portbagaj. 

Dacă veți folosi frecvent va trebui ca bicicleta electrică portabilă să fie de cea mai bună calitate, balamalele să nu cedeze rapid, chiar și după un număr mare de plieri și deplieri.

Pentru cine nu se potrivesc bicicletele pliabile?

Pentru persoanele foarte înalte, deoarece pot apărea probleme cu înălțimea și cu extensibilitatea maximă a scaunului scaunului unei astfel de biciclete. 

De asemenea, trebuie să vă asigurați că greutatea e în limitele pe care le suportă o asemenea bicicletă.  Dacă depășiți baremul e un motiv serios ca înainte d ea o comanda să vă puneți serios pe slăbit! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...