luni, 5 noiembrie 2018

5 probleme frecvente care afectează viața de cuplu


Viața în doi nu e mereu roz, ci din când în când apar anumiți factori care pot influența într-un mod negativ relația, din păcate. Dar până la urmă, depășirea obstacolelor face ca legătura dintre cei doi parteneri să devină mai puternică odată cu trecerea timpului. Iată un mic top cu cele mai frecvente probleme care pot afecta chiar și cele mai bine sudate și longevive cupluri:

1. Incompatibilitatea

Oricât de banal sau de stupid ar părea la prima vedere, prima condiție pentru ca o relație să treacă cu brio testul timpului este ca cei doi parteneri să fie compatibili. Ce înseamnă acest lucru? Cei doi trebuie să împărtășească aceleași valori și să își fixeze un țel comun, dar să se și completeze în același timp, să se susțină reciproc și să se înțeleagă unul pe celălalt.
Pe de-o parte, contrariile se atrag, așadar știm că există cupluri formate din doi oameni total diferiți. Pe de altă parte, există persoane care își aleg partenerii foarte asemănători, cu gusturi similare – în materie de muzică, filme, cărți etc.
Și într-un caz și în celălalt, relația poate fi sortită eșecului, dacă cei doi nu știu cum să gestioneze sau dacă pur și simplu nu au un grad de compatibilitate ridicat.

2. Lipsa de comunicare

Ne-am tot săturat să auzim peste tot vechea zicală: „Comunicarea este cheiaʺ, însă pe cât de clișeic sună, pe atât de adevărată este. Lipsa de comunicare ridică adevărate bariere între parteneri – care, din nefericire, pot duce chiar la despărțirea celor doi. Așadar, indiferent de problemele pe care le întâmpinați, cel mai indicat ar fi să le discutați cu partenerul – pentru a putea găsi o soluție convenabilă pentru ambele părți.

3. Stresul

Există numeroși factori externi care ne pot afecta semnificativ viața de cuplu. Există anumite evenimente neplăcute care creează condiții de stres care pot influența negativ relația. Așadar, dacă unul dintre cei doi are diverse probleme precum anumite conflicte la locul de muncă, pierderea unei sarcini, stare de sănătate precară, datorii va acumula în mod automat multă tensiune și stres, fapt ce se poate revărsa asupra partenerului.

Pentru a putea depăși aceste inconveniente, ar trebui ca celălalt să dea dovadă de înțelegere și, de asemenea, să îi ridice moralul persoanei iubite.

4. Neimplicarea

Nici o relație nu se poate menține la fel ca la început – atunci când cei doi se află în faza de cunoaștere sau de tatonare. Cu timpul, aura de mister se răspândește, iar relația poate deveni mai trainică sau dimpotrivă, mai firavă. Lipsa de implicare a unuia dintre parteneri poate dăuna legăturii format deoarece celălalt se poate simți neglijat. Așadar, micile surprize sau mici gesturi de tandrețe pot face adevărate minuni!

5. Lipsa libido-ului

Dacă pasiunea dispare din dormitor, atunci relația se va destrăma mai devreme sau mai târziu. Specialiștii susțin că în acest caz, mai devreme sau mai târziu, unul dintre parteneri va fi tentat să caute fericirea în altă parte.
Din fericire, există mai multe trucuri la care puteți apela pentru a vă putea consolida legătura. De pildă, ați putea opta pentru anumite jocuri de roluri aranjând un decor romantic care să vă ajute să vă lăsați în voia imaginației. Vă puteți inspira inclusiv din colecțiile de lenjerii și costume pe care le puteți găsi în orice magazin erotic.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...