joi, 20 decembrie 2018

Cum alegi cizme de ploaie pentru copii?cizme ploaie copii

O pereche de cizme de cauciuc pentru copii reprezintă o invitație la distracție fără limite pentru cei mici.

De îndată ce le încalță, ghidușiile lor se vor ține lanț, timpul petrecut afară va fi unul de calitate, superior celui petrecut în fața unui display de calculator sau tabletă.

E și normal să fie un motiv de bucurie o asemenea pereche de încălțări speciale pentru copii. Sigur le vor folosi pentru a merge prin toate noroaiele întâlnite în cale sau a sări precum niște broscuțe în băltoace.

Cele mai multe branduri de fashion outdoor pentru copii includ și modele de cizmulițe de cauciuc nostime în colecțiile lor.

Criterii de alegere a cizmelor de ploaie pentru prichindei

Pentru a alege cizmele de cauciuc potrivite pentru copilul dumneavoastră, ar trebui să acordați o atenție deosebită mai multor aspecte:

- Mărimea cizmelor.

Chiar dacă picioarele copiilor cresc uimitor de repede, nu trebuie ca părinții sau bunicii să aleagă o pereche de cizme de ploaie mult prea mari. Desigur, un spațiu trebuie să existe până la vârful încălțămintei, dar ele nu trebuie să fie inconfortabile la mers. Dacă nu sunt alese corect, copilul ar putea păși cu greutate, împiedicat, ar simți că va pierde cizmulițele la fiecare pas făcut. Și atunci bucuria mersului prin ploaie, inclusiv săritul prin bălți, nu va mai exista. Ba chiar va evita să poarte o asemenea pereche de încălțăminte care îl stânjenește la mers. Mărimea cizmelor de cauciuc este așadar chiar mai importantă decât cele obișnuite. De asemenea, talpa cizmei trebuie să fie flexibilă, pentru a minimiza încărcarea coloanei vertebrale la minim în timpul mersului pe jos, alergatului și țopăitului prin băltoace.

- Circumferința cizmelor.

Verificați circumferința piciorușelor copilului dumneavoastră înainte de a cumpăra o pereche de cizme de cauciuc. Cu cât vor fi adaptate mai mult la morfologia sa, cu atât vor fi mai plăcute de purtat cizmulițele de ploaie, deoarece nici nu îl vor strânge, nici nu îi vor fi prea largi.

- Cizme căptușite sau nu.

Cu sau fără căptușeală interioară? E o întrebare la care răspunsul e clar: cele cu căptușeală sunt mai confortabile și izolează picioarele micuțului de frig. Alegeți preferabil unele cu o căptușeală detașabilă pentru un plus de confort și o mai bună igienizare a lor.

Cizmele de cauciuc pentru copii oferă confortul necesar pentru ca prichindelul să poată alerga și a se distra în timp ce picioarele îi rămân protejate. Pe site-urile de specialitate se găsesc modele de cizme cu căptușeală textilă mai subțire sau chiar din lână, deci părinții și bunicii chiar au de unde să aleagă.

- Materialul din care sunt confecționate.

Cel mai bun material pentru cizme de cauciuc este cel natural. Este un material durabil și fiabil. Dar este destul de scump. În plus, este dificil de a picta pe cauciuc 100%, și, prin urmare, nu va fi ușor de a găsi un model din această categorie în culori destul de vii. Cele mai multe cizme de ploaie moderne sunt fabricate din cauciuc sintetic, într-o mare varietate de culori.

Cu puțină răbdare o să găsiți unele perfecte pentru copilul vostru.

În cele din urmă, după ce le veți cumpăra, nu uitați ca să aveți grijă așa cum se cuvine de cizmele de cauciuc. Acestea trebuie să fie uscate la temperatura normală a camerei, astfel încât căldura sursei de căldură (sobă, radiator, calorifer electric) să nu slăbească legăturile dintre părțile lipite ale cizmelor și ele să se degradeze iremediabil.

cizme


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...