marți, 18 iunie 2019

Micul secret al unui montaj perfect de plăci ceramice

Dacă ai de gând ca în această vară, în timpul concediului, să faci niște lucrări de modernizare în locuință care includ și montajul de gresie și faianță, sigur ai nevoie și de niște accesorii pe măsură.

Ai auzit de faimoasele profile autonivelare gresie?


Aceste profile autonivelare gresie sunt niște accesorii extraordinar de utile, cu ajutorul cărora o să eviți apariției fenomenului de înclinare care poate apărea frecvent după montarea plăcilor de gresie.

Sunt atât de ușor de utilizat, încât dacă ai puțin curaj și urmărești cu atenție filmulețele de pe YouTube în care ți se explică detaliat, pas cu pas, cum se montează corect gresia și chiar faianța, vei putea și tu ca să economisești o sumă importantă de bani, realizând această lucrare în regie proprie. Scapi și de disconfortul pe care orice montaj efectuat de o echipă ți-l produce, ție și familiei tale vreme de mai multe zile la rând!

Aceste accesorii sunt foarte convenabile ca preț și ușor de utilizat inclusiv de către persoanele fără experiență, încât e aiurea să arunci banii pe fereastră pe servicii de instalare gresie și/sau faianță, când poți comanda pe bani puțini un kit autonivelare plăci ceramice de pe net! Suma economisită o poți cheltui mai degrabă într-un weekend la munte sau la mare.

Chiar așa! Folosind profile autonivelare oricine poate să obțină niște rezultate foarte bune așezând el însuși plăcile de gresie sau faianță. Ba chiar putem spune că până și o femeie poate face asta, nu e chiar așa de dificil precum ar părea la prima vedere.

Toți aceia care le-au utilizat până în prezent au fost încântați de rezultatul final. Lucrarea finală a părut a fi fost opera unor meșteri cu mare experiență.  Evident este nevoie de o atenție sporită la detalii, dar utilizarea setul de accesorii autonivelante pentru montajul gresiei și faianței, podeaua și/sau pereții vor arăta și în casa ta foarte bine. Nimeni nu va afla cum ai reușit această performanță excepțională cu extrem de puțin efort. Bine, tu fiind suflet bun, o să le destăinui până la urmă secretul, nu o să îl ții în mod egoist doar pentru tine, nu-i așa?

Uimitor la aceste accesorii pentru montajul plăcilor ceramice este că ideea de bază este foarte simplă, doar că până acum nimeni nu s-a gândit la ea. Folosind aceste profile poziționarea plăcilor, indiferent de dimensiunea acestora se face foarte ușor iar alinierea este fantastică, de o planeitate ireproșabilă.

Dacă mai prinzi și o ofertă la gresie și/sau faianță atractivă, te-ai scos! Din banii pe care îi salvezi așa îți cumperi online un kit de profile autonivelante și, în doi timpi și trei mișcări, o să îți poți schimba radical aspectul podelelor din baie, bucătărie sau holuri, chiar și a pereților locuinței.


Utilizatorii nu au nevoie de instrumente suplimentare pentru alinierea plăcilor de gresie sau faianță, iar accesoriile sunt de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de instalare manuală a plăcilor ceramice cu ajutorul distanțierilor autonivelanți nu mai există nici stres, nici vreo umbră de oboseală, indiferent cât de mare este suprafața ce urmează a fi acoperită cu gresie. Penele te vor ajuta să aliniezi plăcile perfect, așa încât la final podeaua să arate uniform.

Avantajele utilizării sistemului de autonivelare a plăcilor ceramice


- folosind kit-urile de nivelare poți regla cu ușurință plăcile de pardoseală;
- împiedici slăbirea plăcilor în timpul întăririi adezivului;
- economisești timp prețios;
- cu ajutorul acestui kit nu va trebui să mai tragi de placa deja poziționată sau să aplici din nou mortarul;
- distanțierele și penele se potrivesc cu diferite grosimi ale plăcilor.

Plăcile de gresie/faianță nu au fost niciodată mai ușor de montat de când există kit-ul de autonivelare, cu condiția să îl utilizezi corect. Dacă ești în căutarea unui sistem bun de asigurare a planeității plăcilor ceramice, ia în considerare unul care va fi ușor de folosit. În acest fel o să obții o podea senzațională într-un timp uimitor de scurt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...