sâmbătă, 15 iunie 2019

5 utilizări neobișnuite ale unei camere video spion

cam spy


O cameră supraveghere video nu mai este astăzi o achiziție ciudată,  probabil și datorită faptului că lumea s-a obișnuit cu micuțele camere web care sunt încorporate în orice laptop, tabletă sau smartphone actual.


Dacă  un sistem de monitorizare al unei incinte interioare sau exterioare nu mai miră pe nimeni, totuși există și alte întrebuințări ce se pot da unei camere spion, utilizări la care probabil nici tu nu te-ai gândit până acum.


1. Camera video spion, ajutor de nădejde în curele de slăbire



Nu înțelegi cum  te-ar putea ajuta o cameră web de supraveghere ca să  atingi greutatea dorită?


E foarte simplu! Dacă ai probleme cu greutatea din pricină că mănânci prea mult, nimic nu te poate ajuta mai bine ca să stai față în față cu obiceiurile tale alimentare nesănătoase decât un videoclip în care joci chiar tu în rolul principal.


Folosește camera de supraveghere video ca să te înregistrezi atunci când mănânci la micul dejun, la prânz și la cină. Mai mult decât atât,  dacă dispui de un echipament de supraveghere video care are abilitatea de a filma și noaptea, acesta o să te surprindă chiar și în momentele când, asemeni unui hoț, ieși tiptil din dormitor și te duci la frigider ca să te   delectezi cu felia de tort de care nu te-ai atins în cursul zilei pentru că, nu e așa, tu ești la dietă!?!


Știind că există acolo sus, într-un colț al bucătăriei, un ochi vigilent, perfect obiectiv, care te supraveghează permanent, s-ar putea ca să ai mustrări de conștiință și să nu te mai păcălești singură mâncând pe ascuns lucruri interzise.  Garantat, vei slăbi mai repede decât ai putea spera dacă o să folosești acest mic secret: o cameră video spion de… auto-supraveghere!


2. Camera video spion și notorietatea pe rețelele sociale



Dacă ești pasionat de lumea online-ului și ai un cont pe YouTube,  Facebook sau Instagram, o idee ar fi ca să folosești camera de supraveghere video spy pentru a realiza mici filmulețe la tine acasă, cu tine pe post de vedetă, pe care apoi să le postezi pe net.


Totuși trebuie să ai mare grijă cu ce materiale filmate difuzezi în mediul virtual, pentru că, dacă arăți prea mult din locuința ta, s-ar putea ca asta să fie o invitație pentru hoți să îți calce pragul neinvitați și atunci chiar și cu o cameră de supraveghere video tot vei avea bătăi de cap până când infractorii în cauză ar fi prinși.


3. Camera video și supravegherea posturii tale în casă



Dacă obișnuiești ca să scrii întinsă pe canapea, probabil că stai chiar în cea mai bună poziție.  Urmărind ulterior înregistrările video cu tine însăți, îți vei putea corecta postura, ceea ce va avea efecte benefice pentru sănătate.


4. Camera video spion și teama de a dormi singurică



Îți este frică să dormi singură noaptea? Ți se pare ca auzi zgomote bizare, trosnituri prin cameră?  Sau, ca să vorbim pe șleau, îți e teamă de spirite, de fantome?


După cum sigur ai văzut pe canalele de documentare gen Discovery, aceste apariții ectoplasmatice pot ca să fie înregistrate de o cameră de supraveghere video spion.  


Ar fi o bună idee ca să montezi un astfel de echipament în odaia unde dormi și apoi, dimineața, să vezi dacă s-a înregistrat ceva.  


Dacă răspunsul este afirmativ, clar ai dat lovitura pe Facebook și YouTube: o să ai parte de atâtea  vizualizări, încât o să te rogi ca respectivele spirite să te mai viziteze și să se mai lase filmate.


În plus, o cameră de supraveghere video lăsată în funcțiune noaptea în dormitor chiar dacă nu există nicio șansă de a înregistra vreo fantomă, te mai poate ajuta și în alt mod: prin înregistrarea obiceiurilor tale de dormit poți observa dacă există anumite probleme medicale în ceea ce te privește și care trebuie luate în considerare cât mai grabnic posibil.


5. Camera de supraveghere spion exterioară și musafirii nepoftiți din grădină



Dacă ești  posesoare de casă la curte și ai vreo problemă cu dăunătorii cu două aripi sau patru picioare, prin montarea unei camere de supraveghere video exterioare spion o să poți vedea cine dă iama în florile și legumele pe care le cultivi, iar în funcție de specia de păsări sau animale, poți să achiziționezi ulterior alarma sonoră clasică ori cu ultrasunete care să pună pe fugă în mod ecologic hoții din grădină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...