luni, 17 iunie 2019

O rochie lungă de petrecere te face să arăți senzațional!

rochie petrecere maxi
www.elisfashion.ro
În această perioadă a anului se caută online foarte mult cele mai frumoase modele de rochii de ocazie lungi, deoarece sunt o alegere perfectă pentru balurile de absolvire, nunți, botezuri cununii civile.

O rochie lungă de bal frumoasă eclipsează orice rochie scurtă!

Oricum ar fi o ținută mini, nimic compară cu o rochie  lungă cu niște tăieturi la modă. Dacă mai are și un corset dantelat și o croială avantajoasă, va putea ca să pună în valoare orice tip de siluetă, fie ea filiformă sau cu forme.

Rochii de ocazie din tul, șifon, mătăsuri artificiale sau naturale, simple sau împodobite cu cristale Swarovski, mărgele și paiete inspirat potrivite, cu broderii executate la mașina de cusut sau chiar manual, ele pot să arate senzațional.

Un avantajul incontestabil pe care o rochie de ocazie lungă îl are este și faptul că se pate purta atât de o persoană foarte tânără (o adolescentă), cât și de o doamnă matură, aflată la a doua tinerețe.

Având în vedere cele spuse mai sus, nu este de mirare că în garderoba oricărei femei există una sau chiar mai multe rochii lungi, cu o lungime ce ajunge uneori chiar și până la gleznă.

Când căutați un model elegant de rochie lungă, ceva mai formal, e preferabil ca să vă concentrați asupra materialelor originale de foarte bună calitate, precum ar fi șifonul sau cașmirul.

Cât de lungă trebuie să fie rochia lungă de ocazie?

Nu este obligatoriu ca rochia de ocazie să fie lungă chiar până la gleznă. Până și acelea ce au o lungime ce se oprește sub genunchi arată foarte bine, dacă au, spre exemplu, o tăietură clasică stil creion.

Nu ezita ca să fii diferită și să alegi o rochie de bal lungă, deoarece este variantă excelentă pentru absolvirea liceului sau a facultății, inclusiv pentru un bal al bobocilor.

Magazinele fashion online vin în întâmpinarea doritoarelor cu modele ce aparțin unor stiluri extrem de diverse, de la clasic la modern. Indiferent dacă vrei o rochie de ocazie de prințesă romantică sau una de o modernitate agresivă, o rochie cu o croială cuminte, una cu un decolteu generos sau cu spatele gol, ori poate una în stil spaniol, sigur vei găsi ceva cotrobăind pe rafturile virtuale ale site-urilor de confecții pentru ocazii speciale.

Dacă este bine aleasă, într-o rochie lungă de petrecere orice femeie se va simți grozav, indiferent de vârstă sau de siluetă.

Rochiile de seară pentru bal pot fi cele mai atractive ținute, doar că trebuie alese cu multă atenție. Modelul, culoarea, mărimea corectă sunt importante, prețul de asemenea, dar ea trebuie ca să fie și confortabilă, mai ales că este vorba de evenimente în care se va dansa foarte mult.

Ce rochii de petrecere lungi sunt vedete în 2019?


Anul acesta, 2019, rochiile lungi de ocazie în trend sunt acelea cu nuanțe de auriu strălucitor, roșu Bordeaux, verde smarald. Mai ales dacă au și corsete speciale realizate din dantelă de bună calitate, efectul este fulminant.

Rochiile de seară lungi cu perle aranjate cu migală în modele florale delicate, dacă au o culoare roz deschis, bordo, violet, albastru negru, sunt extraordinar de spectaculoase.

La un bal de absolvire trebuie să fii la modă, foarte elegantă, deoarece se vor face fotografii și filmări. Imaginea ta va apărea în profilele de Facebook, Instagram, pe bloguri, așa încât emoțiile asociate cu ținuta purtată trebuie să fie întotdeauna pozitive.

O tânără absolventă de liceu sau facultate trebuie să aibă un aspect original, să fie unică.

Ce ai zice, de exemplu, de o rochie de ocazie decorată cu cristale și broderii în culori frumos asortate care impresionează printr-o fustă amplă în partea de jos și un corset fabulos în partea de sus a rochiei respective?

La modă în vara 2019 sunt rochiile lungi, în materiale diafane și cu tăieturi inspirate, ce sunt colorate în nuanțe de galben pal, liliachiu și sunt accesorizate cu broderii florale delicate. Astfel de outfit-uri sunt ideale mai ales pentru acele situații în care petrecerile au loc în în aer liber (se poartă petrecerile la cort, nu-i așa?).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...