vineri, 30 decembrie 2022

Poartă șosete bărbați cu model, pentru un plus de fantezie

Bărbații poartă șosete mult mai des decât femeile, dar femeile le cumpără mai mult.


Abilitatea de a combina șosete bărbătești simple cu o pereche de pantaloni și una de adidași nu este atât de dificilă. Problemele apar când este vorba de niște șosete masculine cu model. Aici probabilitatea dea greși este mult mai mare, dar cu toate acestea și șansa de a obține o combinație interesantă este și ea sporită exponențial.


Consilierii de modă afirmă că șosetele în două culori cu modele sunt cel mai bun partener pentru pantalonii simpli. Un exemplu în acest sens? Nu este întotdeauna posibil să alegi șosete uni exact de aceeași culoare (nuanță) ca și pantalonii, motiv pentru care șosetele cu dungi pot veni în ajutorul acelora ce se află în dificultate. 


Șosete bărbătești cu dungi colorate


Datorită jocurilor vizuale, diferența dintre nuanța dungilor de pe șosetele pentru bărbați și nuanța pantalonilor va fi imperceptibilă sau aproape imperceptibilă. 


Mai mult decât atât, pentru un contrast mai atractiv, poți purta șosete bărbați în dungi care nu repetă deloc culoarea pantalonilor, ci se regăsește într-una dintre culorile cravatei, batistei, cămășii și, de ce nu, uneori chiar în căptușeala sacoului sau chiar a butonierelor.


Iată de la Ciserom o propunere de șosete casual realizate în structură jacard ce conferă rezistenţă mare la purtare:




Șosete bărbătești în carouri colorate


Modelul de șosete masculine cel mai ușor de armonizat cu restul ținutei este modelul cu carouri, care merge perfect cu blugi, pantaloni chino și tricouri polo. Pur și simplu trebuie puțină atenție la potrivirea culorii dominante din carouri cu nuanța articolului vestimentar care iese cel mai mult în evidență. 


Cu toate acestea, merită adăugat aici că șosetele cu model argyle este mai potrivit pentru un outfit masculin casual, informal, în timp ce pentru ținutele stricte, office, sunt mai de încredere șosetele cu dungile menționate mai sus. Evident, dungile sunt potrivite și în cazul unor ansambluri vestimentare mai lejere. 


În cazul altor șosete cu modele, te poți orienta după următoarele reguli generale:


  1. Nu trebuie să combini pantalonii care au anumite modele cu șosetele cu modele. Excepția o fac acele modele care sunt similare ca aspect sau scară. 


  1. Ca să fii sigur că nu greșești, combinația cea mai puțin riscantă este aceea a unei perechi de șosete cu model și pantalonii uni (sau invers: pantaloni cu model și șosete uni!). 


Desigur, dacă ai fler în materie de modă și combinații, dacă simțul artistic îți este peste medie, nimic nu te oprește ca să testezi tot soiul de combinații nebunești, deoarece s-ar putea să obții outfit-uri de mare efect!  Iată unele interesante de la Ciserom speciale pentru șahiști:




  1. Este indicat, dacă nu prea ai talent în materie de modă ca să alegi un stil mai cuminte, în care una dintre culorile șosetelor bărbătești să se repetă în culoarea pantalonilor sau în alt articol vestimentar. În același timp, dacă nu vrei să ieși în evidență prin nimic la birou sau la o întâlnire de afaceri, evită ca să încalți o pereche de șosete cu exact același model pe care îl are și cravata, cămașa sau batista din buzunarul de la piept.



Ținutele lejere și șosetele colorate


Dacă mergi într-un loc unde nu este necesară formalitatea foarte  strictă (de exemplu, o întâlnire prietenească, o petrecere cu rudele, un loc de muncă fără un cod vestimentar rigid, o nuntă obișnuită, în care fiecare se poate îmbrăca așa cum vrea etc.), poți alege șosete colorate uni care să nu se potrivească nici cu pantalonii și nici pantofii. 


Același lucru este valabil și pentru șosetele bărbătești cu model: de exemplu, argyle. Poți purta șosete gri cu romburi mov împreună cu o pereche de pantalonii gri dacă cămașa, cravata sau eșarfa este și ea mov.


Ca idee, culoarea șosetelor ar trebui să se potrivească corect cu culoarea pantalonilor, nu cu pantofii.


Contact - CISEROM SA:


  • Sediu: 515800 Sebeș, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78

  • Telefoane: +40 258 732785 / 732116 / 733287

  • Fax: +40 258 731146

  • Email: ciserom@ciserom.ro

  • website: www.shop.ciserom.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...