marți, 3 ianuarie 2023

Vrei să te angajezi într-un studio de videochat din Bacău?

Internetul este plin de reclame care oferă un loc de muncă într-un studio cu webcam. Tot online o să găsiți și o grămadă de postări cate te vor ajuta ca să înțelegi totul mai repede.

Pare o activitate ușoară, dar nu e chiar așa. Dacă vrei să câștigi bani frumoși va trebui să faci traininguri de specialitate. să primești sfaturi de la oameni competenți din domeniu, să primești o îndrumare competentă la început. Tocmai din acest motiv, cel mai bine ar fi să nu te arunci nebunește și să începi să faci videochat pe cont propriu, ci să începi mai întâi o colaborare cu un studio de videochat serios, care funcționează legal. Altfel, te afli pe un teren minat unde fie o să consideri că acest mod de a face bani nu e pentru tine, fie o să ți se pare mult prea greu, fie nu o să câștigi suficienți bani pe cât sperai tu. Sau, cel mai rău, neavând o călăuzire adecvată, niște sfătuitori pe care să te poți baza, poți ca să ajungi într-o lume plină de promiscuitate și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.

Studiourile de videochat sunt de două tipuri:


Virtuale: sub formă de site-uri, extrem de nesigure, motiv pentru care cel mai bine ar fi să te ferești ct poți. Deși promit marea cu sarea, lucrurile nu stau deloc așa, chiar nu te poți îmbogăți peste noapte făcând videochat pe o platformă străină.  


Fizice. Și la noi în țară, astfel de studiouri își desfășoară activitatea legal, modelele de videochat încheie colaborări pe baze de contract, se plătesc taxe la stat, deci e mult mai sigur ca să alegi această variantă ca începătoare în oferirea de servicii de divertisment pentru adulți prin video.


În toate orașele mari din România există astfel de studiouri, deci nu este dificil să te informezi despre ele, cam ce pot oferi și ce spun modelele care au colaborat cu firmele respective.


De ce merită să fii model de videochat într-un studio legal din România?


Chiar și dacă ești de pe meleaguri moldovene și cauți un studio de videochat în Bacău, cu siguranță vei găsi unul. De exemplu: Seduction Studio.


În afară de siguranța oferită când îți desfășori o astfel de activitate într-un cadru organizat, ar trebui să știi că astfel o să înveți cum să te comporți cu anumiți utilizatori care pun probleme multor modele de videochat.


Internetul rămâne un mediu foarte periculos. Ascunzându-se în spatele anonimatului, unii oameni nu își arată cea mai bună parte a lor, ba din contră putem spune: consideră că pot să își scoată la lumină ce au ei mai rău în ființa lor și unde pot face acest lucru fără autocenzură, dacă nu intrând pe videochaturile erotice, spune și tu?


În primul rând este vorba de aceia care scriu tot felul de lucruri urâte despre videochatiste.

Pot scrie ceva jignitor despre aspectul modelului respectiv, despre vârsta, silueta, naționalitatea sau pur și simplu despre activitatea desfășurată pe site. Iar dacă tu ești o persoană foarte sensibilă, novice în această meserie, care uiți care este motivul pentru care ai decis ca să faci această meserie (câștigarea de cât mai mulți bani), vei suferi.


Dacă însă lucrezi într-un studio specializat, oamenii de acolo îți vor spune că asemenea indivizi pot fi blocați fără ezitare. Nu trebuie să pui la suflet ce zic asemenea internauți care pur și simplu au o stimă de sine atât de scăzută, încât singura lor bucurie este să jignească alte persoane care, ce să vezi, desfășoară o muncă în fața camerei web. Una deloc ușoară!

Așadar, nu te stresa, nu te speria, nu te supăra, ignoră-i, pentru că este lucrul care îi doare cel mai mult. Cu timpul, vei învăța să tratezi complet calm astfel de oameni de joasă speță.


Provocatorii sunt o serie de internauți care se distrează nu jignind, ci încercând să sperie modelele de videochat. Iar cele noi, mai ales dacă lucrează de acasă s-ar putea să cadă în plasa lor. Nu toate, dar cele mai multe modele de webcam din țara noastră se tem că cineva din mediul lor va afla ce fac, cum își câștigă ele banii. 


Provocatorii înțeleg acest lucru și pentru a se distra sau pur și simplu pentru a atrage atenția unui model de chat, ei scriu fraze de genul: „Bună, te-am recunoscut, suntem din același oraș” În 99%, aceasta este o păcăleală, doar o provocare, iar rețeta este aceeași ca în cazul celor ce jignesc: blocaj și ignorare totală.


Mai există și o a treia categorie, cei ce vor mai mult fără să plătească. Și ei trebuie ignorați, pentru că deși sunt politicoși, ei pur și simplu te fac să pierzi timp inutil. Iar când faci videochat, mai mult decât oriunde, timpul înseamnă bani.


Cel mai bine este să lucrezi legal, ca angajată a unui studio de videochat, deoarece avantajele sunt evidente: beneficiezi de un loc de muncă stabil dar foarte bine plătit, ai un program flexibil, confidențialitate și siguranță.


Vrei să lucrezi în Bacău în industria videochatului? Atunci ia legătura cu Seduction Studio. 


Date de contact:


  • Bacau

  • Sediu: Loc. Bacau Jud.Bacau Str. Stefan cel Mare Nr. 32 C1

  • Cod postal: 600360

  • office@seductionstudio.ro

  • angajari@seductionstudio.ro

  • TELEFON: 0770 607 357

  • WHATSAPP: 0770 607 357

2 comentarii:

  1. Moldovence frumușele, mare drag ți-e să te uiți la ele!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit că se câștigă mii de euro dacă faci videochat... Până la urmă, dacă merge banu, de ce nu?

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...