joi, 5 ianuarie 2023

Fose septice Eco Vera pentru liniștea gospodăriei tale!

Dacă stai la țară și nu beneficiezi de canalizare, cu siguranță ai nevoie de o fosă septică ecologică.

Ce este o fosă septică ecologică?


O fosă septică ecologică este un tip popular de stație de tratare a apelor uzate, mai exact p stație de epurare a apelor uzate cu drenaj prin infiltrație. Ea constă dintr-un rezervor pentru tratarea inițială a apelor uzate (decantare primară) și un sistem de scurgeri, adică conducte perforate, pentru distribuirea lichidelor filtrate în sol.


Adăugând adjectivul „ecologic”, producătorii de asemenea echipamente vor să sublinieze că fosa septică este 100% etanșă, astfel încât impuritățile conținute în ea nu ajung în pământ în mod necontrolat, și astfel nu poluează mediul.


Rezervorul de decantare primar poate avea forma unui cilindru orizontal sau a unui cuboid, cu două cămine de vizitare permițând accesul în centrul său. Cel mai adesea sunt fabricate din plastic dur (de exemplu, polietilenă de înaltă densitate).Gofrarea pereților laterali și a fundului se realizează pentru a le crește rezistența în timpul instalării în sol.


Pentru a asigura o infiltrare adecvată a apelor uzate, solul de pe parcelă trebuie să aibă o permeabilitate bună sau foarte bună. Deci, cel mai bun în acest sens va fi nisipul, pietrișul, nisipul grosier, nisipul fin și mediu, chiar și nisipul argilos. Din păcate, dacă parcela conține argilă sau argilă cu un amestec de nisip, atunci permeabilitatea solului este proastă și trebuie să te gândești la înlocuirea lui sau la alte soluții pentru a asigura funcționarea corectă a stației de epurare, dar acest lucru poate crește costul. de implementare a acestuia.

Alege o fosă septică de la Eco Vera Systems SRL, dacă vrei un produs bun la preț accesibil


Din fericire, acum oricine își permite una, deoarece se pot comanda chiar și online asemenea echipamente din polietilenă de foarte bună calitate, gata să reziste la o folosire intensivă chiar și pe o perioadă foarte îndelungată, de până la 30 de ani.


Mai mult decât atât, dacă o să îți cumperi o astfel de fosă septică ecologică de la Eco Vera o să ai parte de un produs premium cu un capac mai rezistent chiar și decât binecunoscutele capace de fontă.


Din magazinul online Eco Vera poți să îți alegi echipamentul de care ai nevoie, deoarece în gama de produse DEPURO există modele de diferite capacități.



Mai mult decât atât, se asigură și montajul, așa încât ai scăpat de grija de a mai căuta tu diverși meseriași de ocazie, deoarece nu poți să știi niciodată peste cine dai.


Așa, dacă apelezi la specialiștii de la Eco Vera Systems SRL, nu doar că o să îți poți procura o fosă septică din polietilenă de cea mai bună calitate, dar poți să ceri totodată să ți-o și monteze tot ei.


Nici măcar nu este scumpă, având în vedere avantajele pe care și le oferă. Este confecționată în conformitate cu reglementările CE în domeniu și, mai ales dacă vrei să o montezi la o casă de vacanță, reprezintă soluția perfectă pentru orice familie. Ele proiectate conform standardului European SR EN 12566-1 testate de ICECON.


Firma ECO VERA livrează în toată țara sisteme de epurare realizate din polipropilenă pe care le importă din Italia. Produsele respective sunt realizate prin procedeul de termosudură cu adaos de material, motiv pentru care sistemele de epurare sunt extrem de rezistente și, foarte important în perioada actuală, sunt 100% reciclabile.


Poți găsi pe site-ul shop.eco-vera.ro fose septice DEPURO pentru 6, 10, 15, 20, 25, 30 sau 35 de utilizatori, cu diametrul între 120 și 225 cm și capacitatea cuprinsă între 1.300 și 7.089 litri.


Prețurile de achiziție se înscriu între 2.300 și 13.800 de lei, în funcție de modelul ales.


Fosa septică ecologică este un dispozitiv care realizează tratarea primară a apelor uzate menajere, permițând siguranța, conservarea sănătății și a mediului. Poate primi 100% din efluenții din casă, permițând tratarea apelor reziduale (provenite de la duș, mașină de spălat, rezervor, chiuvetă...) și a apei de la toaletă. Printr-un tratament fizic și biologic permite separarea trifazică a efluentului menajer care include gaze, solide și lichide.


Rezervoare din plastic pentru fose septice caracterizate prin numeroase avantaje care le deosebesc de structurile clasice din beton. Fosele septice din plastic sunt fose septice ecologice deoarece previn eficient scurgerea conținutului în mediu.


Criterii de calitate pe care gropile tradiționale nu le pot îndeplini:


  • 100% rezistent la apă, producție fără sudură;

  • instalare ușoară, datorită greutății reduse și dimensiunilor compacte;

  • rezervor de încredere, utilizat pe scară largă;

  • ecologic, 100% reciclabil;

  • rezistent la orice coroziune decenii de-a rândul;

  • eficiență foarte bună în tratarea apelor menajere.



Alege și tu o fosă ecologică din polietilenă pentru gospodăria ta de la țară, pentru că nu vei regreta!

Date contact SC Eco Vera Systems SRL:


  • www.eco-vera.ro

  • www.shop.eco-vera.ro

  • Ro28996482

  • J12/2116/2011

  • România

  • Departamentul tehnic: 0747.503.441

  • Departamentul comercial: 0766.373.973; 0745.079.544

  • Email: office@eco-vera.ro

  • ecoverasystems@gmail.com

  • Program: luni-vineri: 9.00 – 17.00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...