marți, 7 ianuarie 2020

Cauti solutii optime pentru managementul deseurilor? Awe Compactors este raspunsul!

reciclare inteligentă



Una din cele mai mari preocupari ale omului modern intr-o societate in care totul este intr-o continua transformare, inclusiv clima, este gestionarea deseurilor, iar reprezentantii companiei Awe Compactors au solutia in acest sens. 

In oferta companiei sunt incluse numeroase produse care transforma deseurile reciclabile in adevarate “comori” pe care utilizatorii pot lua bani frumosi si care nu le mai ocupa mult loc de depozitare.

Presele de balotat, roll pack-erele, tocatoarele de deseuri, prescontaierele de deseuri reciclabile sunt doar cateva dintre exemplele de dispozitive necesare pentru orice afacere si chiar in gospodarie.


Awe Compactors iti ofera presscontainere deseuri menajere
Unul din dispozitivele preferate si cel mai des achizitionate de catre clienti este presscontainerele de deseuri menajere. Acestea sunt ideale pentru persoanele care au probleme legate de depozitarea gunoiului si care terbuie sa plateasca costuri suplimentare in acest sens. Pentru a scapa de problema gunoiului, sunt recomandate prescontainerele de deseuri menajere care sunt construite de cei mai buni producatori la nivel national si international.

Aceste dispozitive pot fi folosite in cantine, supermarketuri, hoteluri, spitale, in fabrici alimentare sau in companile publicitare, aceastea avand un grad de compactare foarte mare. Presscontainerele de deseuri menajere nu numai ca au un pret avantajos, ci sunt capabile sa reduca cheltuielile de transport si depozitare ale companiei cu pana la 75%.


Compania iti pune la dispozitie presscontainere deseuri reciclabile

Pe langa presscontainerele pentru deseuri menajere, sunt disponibile in oferta companiei si presscontainerele deseuri reciclabile. Acestea sunt destinate colectarii de carton, folie si hartie si cuprinde modele cu ationale electro-hidraulica, ce sunt usor de folosit si de incarcat.

Aceste dispozitive au preturi avantajoase, sunt usor de golit, au un acoperis pendular si nu fac prea mult zgomot.

In alta ordine de idei, echipamentele sunt concepute pentr a compacta o masa foarte mare de deseuri, in general 6 tone, functionand rapis si avand un ciclu de impingere de numai 36 de secunde.


Alte compactoare deseuri

Compactoarele cu melc intra in oferta companiei Awe Compactors si reprezinta o alegere excelenta atunci cand companiile se confrunta cu cantitati mari si dure de deseuri. Gratie unui design compact si a unui sistem cu actionare directa, aceste compactoare sunt fiabile si usor de intretinut, sunt robuste, usor de folosit si au garantie pe termen lung.

Pe de alta parte, compactoarele manuale pentru deseuri sunt mai ieftine si sunt potrivite pentru restaurante, hoteluri si magazine, reducand volumul deseurilor cu pana la 70% si reusind sa compacteze carton, hartie sau folie de plastic. Acestea sunt usor de folosit, de mutat si au dimensiuni reduse.

In alta ordine de idei, rotocompactoarele de deseuri reciclabile sunt destinate compactarii de hartie, plastic si carton, fiind usor de folosit chiar si de catre persoanele fara training. Gratie acestor echipamente, utilizatorii pot transporta foarte usor deseurile, iar climatul de munca va fi foarte curat.

Nu in ultimul rand, rotocompactoarele de deseuri reciclabile au un design modern ce permite alimentarea continua a deseurilor, pot fi puse in functiune de catre orice persoana fara a fi nevoie de training special si au preturi extrem de atractive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...