luni, 13 ianuarie 2020

Beneficii ale echipamentelor de restaurant realizate din oțel inoxidabil


instrumentar gastronomic oțel inoxidabil
Este la modă să îți deschizi o unitate HoReCa în zilele noastre, dar dacă ești nou în domeniu, vei constata rapid că este mult mai dificil decât ai putut să crezi inițial, când ai decis asta.
După ce ai găsit locația și ai toate aprobările necesare, urmează problema dotărilor. Unii întreprinzători consideră că niște mijloace de producție gastronomică la mâna a doua, achiziționate de la cineva care tocmai a dat faliment este o bună idee.
Totuși, parcă nu ar fi tocmai bine să începi sub astfel de auspicii, chiar dacă nu ești superstițios. Tot mai bune rămân echipamentele culinare nou-nouțe. În definitiv nu trebuie să te dotezi cu tot ce există într-o bucătărie profesională a unui local ce funcționează de ani întregi. Începe cu strictul necesar, în funcție de buget, lista de meniuri, suprafața sălii de mese, fluxul de clienți pe care îl vei avea și numărul angajaților.
Alege pentru bucătăria ta echipamente culinare și mobilier din inox
Atunci când ai de gând să îți cumperi echipamente pentru restaurant, dar și mobilier HoReCa, vei găsi la distribuitori diferite produse de acest gen. O alegere extrem de populară în prezent pentru bucătăriile profesionale este reprezentată de dotările realizate din oțel inoxidabil
Iată în continuare doar câteva dintre numeroasele avantaje pe care un mobilier inox de restaurant, precum cel oferit de TC Romania Crown Cool îl prezintă.
1. Mobilierul din inox este igienic
Una dintre cele mai importante griji pe care un antreprenor HoReCa le are este aceea de a păstra în bucătăria profesională a restaurantului totul extrem de curat.
Când este vorba de igienă, unele tipuri de echipamente și piese de mobilier sunt fabricate din materiale mai dificil de întreținut, de aceea întotdeauna e de preferat oțelul inoxidabil, pentru că nu este poros, indiferent că vorbim de un dulap, de un raft, de un blat de lucru, de niște mese de bucătărie sau alte dotări prezente în bucătăriile profesionale.
Inoxul este vedeta incontestabilă, deoarece prezintă o rezistență mare în timp și suprafața sa nu oferă locuri în care bacteriile periculoase pentru sănătate să prolifereze.
2. Inoxul arată foarte bine, profesional, într-o bucătărie de restaurant
Personalul din bucătărie trebuie să se simtă bine când își desfășoară activitatea, pentru că doar așa mâncarea pe care o va prepara va fi gustoasă și apreciată de către consumatori. Și ce poate să fie mai strălucitor, mai modern, mai adecvat în acest sens decât oțelul inoxidabil?
3. Mobilierul din inox este rezistent la căldură
Căldura este cel mai puternic inamic cu care personalul, dar și dotările din bucătărie trebuie să se lupte.
Echipamentele de restaurant realizate din oțel inoxidabil au avantajul că pot face față unor variații extrem de mari de temperatură, ele putând fi folosite atât în cazul fabricării diferitelor echipamente frigorifice, cât și la temperaturi foarte ridicate, pentru că nu se deteriorează.
Tigăile, oalele, celelalte ustensile fierbinți pot fi puse fără nicio problemă pe un blat din oțel inoxidabil, deoarece acesta nu se va degrada. Mobilierul pentru restaurant din inox este cel mai performant din acest punct de vedere.
4. Mobilierul pentru bucătăriile profesionale din oțel inoxidabil nu ruginește
Piesele de mobilier HoReCa din inox, ca și celelalte dotări utilizate în procesul de gătire și servire fabricate din acest material au avantajul că nu ruginesc, deși într-o bucătărie profesională umiditatea poate să fie extrem de mare. Ele rezistă la spălări repetate fără nici o problemă.
Le poți achiziționa în prezent la niște prețuri foarte bune de la furnizorul de echipamente HoReCa TC Romania Crown Cool și cu siguranță o să te poți bucura de frumusețea și fiabilitatea lor multă vreme.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...