marți, 21 ianuarie 2020

De ce balustradele de sticla ABCLudens.ro sunt solutia optima pentru locuinta?



In ziua de azi, balustradele de sticla ABCLudens.ro pot fi gasite atat in spatii comerciale, cat si in spatii rezidentiale, in jurul piscinii, in balconul locuintei, in diferite spatii comerciale sau unitati medicale, iar lista poate continua. Este foarte important ca potentialii utilizatori sa aiba in vedere avantajele pe care le aduc aceste balustrade, precum si usurinta in montare si siguranta in utilizare.

In cazurile in care este necesara o bariera eficace, si totodata discreta in interiorul sau in exteriorul unui spatiu, balustrada din sticla securizata reprezinta alegerea perfecta a tuturor celor care pun accent pe confort, dar si pe siguranta.

Avantajele asigurate de balustradele de sticla ABCLudens.ro

Balustrada de sticla este o optiune foarte buna din mai multe motive. In primul rand, se poate vorbi despre transparenta balustradei care permite utilizatorilor sa observe mediul inconjurator, indiferent ca este vorba despre gradina, plaja, piscina sau padure. Faptul ca acest tip de balustrada nu restrictioneaza deloc privelistea este un avantaj enorm.

De asemenea, un alt avantaj al alegerii unei balustrade de sticla este versatilitatea, ceea ce inseamna ca exista pe piata numeroase optiuni incluzand balustrade cu foi de sticla pozitionate pe vertical, pe
orizontal, cu rama sau fara rama, cu diferite tipuri de prindere.

Siguranta pe care o confera sticla securizata este un alt mare avantaj. Sticla securizata este mult mai sigura decat sticla clasica, deoarece este foarte greude spart, atat daca se arunca cu un obiect contondent, cat si daca utilizatorii se sprijina sau cad. Sticla securizata o data sparta se imprastie in bucatele mici care nu fac rau.

Un alt avantaj al balustradei de sticla este faptul ca este farte usor de intretinut si de curatat.

Rama balustradei poate fi curatata cu un detergent bland, in timp ce sticla poate fi curatata cu o laveta curata si cu produse de curatenie pentru spalarea geamurilor din comert. 

Nu in ultimul rand, pentru cei care isi doresc confidentialitate, exista optiunea de a folosi sticla sablata, iar in cazul firmelor se poate include logo-ul sau adresa pe aceasta sticla.

Modele recomandate

In magazinul online ABC Ludens exista numeroase modele de balustrade de sticla recomandate pentru scari interioare si exterioare, pentru balcoane si terase, pentru piscine, astfel incat sa confere un plus de eleganta spatiului amenajat.

Sticla este un material care nu se demodeaza si nu se deterioreaza in timp. Modelele recomandate pentru scari interioare sunt cele cu prindere in puncte. Sticla este asadar prinsa de lateralul vangului si nu ingusteaza zona de trecere, fiind o solutie eleganta datorita sistemului minimalist de prindere.

Modelele recomandate pentru exterior sunt cele cu profile din aluminiu tip menghina pe partea inferioara, acestea continand elemente de fixare a sticlei speciale ce permit inlocuirea panoului in caz de spargere.

Totodata, modelele cu aluminiu sunt eficiente deoarece isi pastreaza finisajul in timp fara sa rugineasca.

Atunci cand cumparatorii fac o asemenea alegere, trebuie sa tina cont de faptul ca este o decizie importanta care se ia pentru o perioada indelungata de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...