joi, 9 ianuarie 2020

Hale de inchiriat Bucuresti: cum sa le alegi pe cele mai bune pentru tine si afacerea ta?


hale firme


Din ce in ce mai multi oameni cauta hale de inchiriat Bucuresti, pentru ca mediul afacerilor este intr-o continua dezvoltare. Supermarketurile si fabricile au nevoie in permanenta de spatii de depozitare, in care isi pastreze bunurile inainte de a le scoate pe piata.

In randurile ce urmeaza sunt mentionate principalele aspecte de care oamenii de afaceri trebuie sa tina cont atunci cand cauta sa inchirieze astfel de spatii, pentru a lua cea mai buna decizie si pentru a se bucura de un raport calitate/pret excelent!

Locatie

Intrucat sunt foarte intinse, majoritatea halelor se regasesc la periferia Capitalei, la iesirea din principalele sectoare ale Bucurestiului. Antreprenorii isi pot alege zona preferata in functie de locul in care se afla magazinele lor, dar si in functie de pozitionarea partenerilor pe care ii au.

De exemplu, comuna Berceni este o zona excelenta, la fel cum este si Dobroestiul sau Afumati. In schimb, cei care tind sa isi dezvolte afacerile cu ajutorul companiilor din zona de nord, trebuie sa inchirieze hale in Pipera sau catre Otopeni.


Hale de inchiriat Bucuresti in functie de suprafata

Un alt element foarte important pentru alegerea celor mai bune hale de inchiriat Bucuresti este suprafata acestora. Recomandat este ca oamenii de afaceri sa isi evalueze nevoile foarte bine, pentru a-si da seama care este fluxul de marfa pe care il ruleaza in mod constant, cat timp trebuie sa pastreze produsele in spatiul de depozitare, dar si care este cantitatea de lucruri pe care trebuie sa le puna aici.

De exemplu, lanturile de hipermarketuri au nevoie de hale extrem de extinse, pentru a putea aduce aici o gama larga de produse. La pol opus, pentru magazinele mai mici, halele de dimensiuni mai reduse sunt excelente!

Acces

Avand in vedere ca aprovizionarea in hale se face intotdeauna cu ajutorul camioanelor, persoanele care au nevoie de spatii de depozitare trebuie sa se asigure ca acestea sunt accesibile si ca exista drumuri suficient de bune pana la intrare.

Fluxul de transport poate fi uneori mai mare, motiv pentru care oamenii de afaceri trebuie sa se asigure ca pot suporta si acest lucru din punct de vedere al infractructurii.

Utilitati 

Cand vine vorba despre utilitati, halele trebuie sa fie dotate cu toate utilitatile necesare inca din momentul semnarii contractului de inchiriere. Ele trebuie sa aiba apa curenta, gaze si canalizare si, daca este nevoie, chiar si Internet. Viitorii chiriasi trebuie sa verifice toate aceste lucruri in timpul vizitelor pe teren, inainte de a lua o decizie.

In momentul in care oamenii de afaceri considera ca au gasit spatiile perfecte pentru afacerea lor, nu trebuie sa uite ca si pretul este important. Situatia ideala este cea in pretul de închiriere este unul corect pentru ambele parti, astfel incat colaborarea sa fie una stabila si de lunga durata. Nimeni nu-si doreste sa caute hale de inchiriat o data la cateva luni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...