sâmbătă, 19 august 2017

Spune-mi ce usa exterioara alegi, ca sa iti spun cum esti!

Pentru a avea un camin de vis, una sau mai multe usi de exterior de cea mai buna calitate sunt indispensabile.




Inca din vechime oamenii spuneau ca daca vrei ca sa afli lucruri importante despre cineva este suficient ca sa analizezi ce usa exterioara are la casa.

Exista chiar psihologi straini care s-au preocupat in cadrul unor teme de cercetare indraznete de modul in care se poate "citi" un om, dupa ce usa de intrare isi alege.

Probabil ca ati facut si unii dintre voi testul acela online in care vi se cerea sa optati pentru modelul de usa care va place mai mult dintr-un set anume dat si, in functie de alegerea facuta,  ati putut ulterior ca sa cititi cateva informatii interesante despre tipul vostru de personalitate.

Nici cand vorbim de usi de interior lucurile nu stau foarte diferit, doar ca usile exterioare sunt mai simplu de analizat de catre aceia ce nu au acces in imobilul unei anumite persoane sau sunt invitate pentru prima data in casa acesteia.

Culorile usilor de intrare mai ales, transmit in limbajul lor specific anumite mesaje usor de inteles.

1. Usa alba.

Intalnita mai mult in zonele de nord ale Europei, este usa preferata de persoanele care gandesc mult si care iubesc linistea, sub toate aspectele sale complexe.

2. Usa roz.

Este un indicator al faptului ca acolo locuieste o persoana romantica, vesela, de regula tanara, sensibila, si care are multe vise frumoase, multe fiind de-a dreptul utopice.

3. Usa rosie.

Este o usa face fara cuvinte o urare vesela de intampinare acelora ce patrund in casa respectiva, emana prietenie, ospitalitate, energie pozitiva.

4. Usa multicolora.

Este un semn ca proprietarul este o persoana foarte creativa, luminoasa, plina de voiosie, careia ii place sa se joace, sa sparga frecvent tiparele conventionalului.

5. Usa din sticla transparenta.

Este usa aleasa de catre acele persoane care nu au absolut nimic de ascuns, sunt deschise si iubitoare de prieteni, de petreceri fara numar, care au drept deviza: "Traieste clipa!".

6. Usa cu geamuri intunecate, neutre.

Arata sa inauntru locuieste o persoana suspicioasa, care vrea sa vada cine a sosit in prag, inainte de a deschide. Ce-i drept, acum exista camere video care fac acelasi lucru, dar cei traditionalisti prefera in continuare asemenea usi clasice. 

7. Usa gri.

Este un simbol al demnitatii, al respectabilitatii, de aceea este preferata unei persoane serioase in cel mai inalt grad, care pune mare baza pe cunoastere.

8. Usa neagra.

Este acea usa aleasa prioritar de proprietarul care are un caracter puternic, foarte autoritar, serios si foarte atent cu finantele sale.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...