vineri, 25 august 2017

Cardigane elegante, pentru tinute care nu se demodeaza usor

Precum ati observat deja, desi zilele de vara nu s-au terminat inca, diminetile sunt din ce in ce mai racoroase, asa incat niste cardigane elegante devin cum nu se poate mai nimerite pentru a ne proteja de frig cand plecam la job la rasaritul soarelui sau mai spre seara, cand iesim in oras la o plimbare reconfortanta prin parc sau la o terasa.

Se gasesc acum de cumparat in magazinele online niste cardigane casual deosebit de frumoase, care se departeaza foarte mult de ceea ce insemna candva un pulover cu nasturi crosetat de bunica din fire mai subtiri sau mai grosute.

Desi este la moda ca sa avem in dulapul cu haine tot soiul de cardigane cu imprimeuri bizare sau cu diverse detalii speciale, poti ca sa dai dovada de mai mult rafinament daca o sa iti cumperi si o sa porti un cardigan clasic, deoarece este "fara varsta".

Cum arata un asemenea cardigan elegant? Are un stil atemporal, o culoare neutra, se poate combina usor cu diverse alte haine si accesorii, este realizat din materiale de foarte buna calitate.

Un asemenea pulover se poate imbraca atat cu o rochie casual simpla, intr-o culoare vibranta, cat si cu o bluza si o pereche de pantaloni chic, ba chiar si cu una dintre acele modele de salopete elegante, atat de purtate in 2017 si de catre femeile de la noi din tara.

Un asemenea cardigan rafinat, ce depaseste nebuniile schimbatoare ale modei, este foarte versatil, de aceea poate sa devina in toamna aceasta o piesa centrala de imbracaminte, care e usor de accesorizat in numeroase moduri, nefiind doar o piesa vestimentara ce completeaza outfit-urile abordate, ci, si prin intermediul esarfelor, curelelor, gentilor si bijuteriilor, poate deveni chiar un punct central al acestor tinute.

Nici macar nu este o investitie costisitoare un asemenea cardigan casual elegant, unde mai pui ca il poti purta ani de-a randul fara nici o grija ca ar iesi din tendintele modei si ca ai arata desuet cand vei aparea pe strada imbracata cu el.
In ceea ce priveste culorile pe care le poti alege pentru acest pulover ofertant, diversele tonurile de gri, maroniul cald, bejul, precum si non-culorile negru si alb, raman cele mai recomandate de catre specialisti.

Cu toate acestea, daca vreti ca puloverul sa dureze, materialul sa nu se scamoseze, culorile sa nu iasa la spalat, investiti mai multi bani in calitatea lui, nu cumparati prima chinezarie intalnita in cale, doar pentru ca pretul este de nerefuzat.

Aceasta nu inseamna ca obligatoriu trebuie ca sa fie din casmir sau alte tesaturi foarte scumpe, ci doar sa fie realizat din fibre de calitate superioara, asa incat sa va permita ca sa il imbracati frecvent in anotimpurile racoroase ce vor urma anul acesta, dar si in anii ce vin.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...