luni, 21 august 2017

Ce haine masculine de toamna se poarta in 2017?



Daca in materie de haine groase pentru femei 2017, creatorii internationali s-au intrecut in propuneri, care de care mai interesante, nici colectiile de geci pentru barbati nu sunt de trecut cu vederea.



Se vor purta foarte mult in toamna aceasta gecile scurte confectionate din fas matlasat, usor stranse pe langa corp, care au sistem dublu de inchidere, cu capse si fermoar. Extrem de practice, au buzunare exterioare, precum si un buzunar interior.

Barbatii romani cu siguranta vor alege culorile mai clasice (negru, bleumarin, gri, kaki, rosu bordo), ferindu-se destul de mult de culorile propuse de designerii straini (roz, galben lamaie, bleu, lila, vernil sau alb).


In schimb, gecile cu imprimeuri diverse, mai ales cele in stil army, au sa fie, desigur, la mare cautare. Probabil vor fi destul de circumspecti in a purta geci cu fete satinate si desene gen piele de leopard, dar nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva viitorul apropiat.

O propunere de jacheta in stil clasic, din piele ecologica bej, cu buzunare si mansete cu rever, sigur ca o sa ii incante pe multi, deoarece merge excelent purtata cu o camasa si o pereche de pantaloni de buna calitate si o cravata eleganta.

Asa cum in aceasta perioada sunt la mare moda hanoracele in carouri, purtate in concediu alaturi de tot soiul de modele de tricouri ieftine pentru barbati, creatorii nu au ratat ocazia ca sa imagineze si o jacheta de toamna stil camasa in carouri cu doua buzunare mari aplicate si mansete late. 
Rezistenta la vant si la ploaie, merge excelent cu o pereche de blugi si cu niste bocanci stil army sau, de ce nu, cu niste cizme scurte.

Gecile din denim au devenit o adevarata uniforma pretutindeni, de aceea, se vor purta mult si pe la noi in toamna 2017. Captusite sau nu, ele pot fi clasice ca stil si culoare, dar si ultramoderne, peticite sau cu aspect prafuit.

Se spune ca o geaca de piele naturala "de motociclist" este ca un vin bun: cu cat e mai veche, cu atat este mai valoroasa.

Pentru cei ce iubesc motoarele, nimic nu poate egala o jacheta ce le da alura de "baieti rai", chiar daca in realitate sunt extrem de linistiti.

Jachetele in culorile echipelor de fotbal favorite nu au moarte, de aceea, ele vor fi purtate de fani indiferent de sfaturile pe care le dau consultantii de moda cu privire la gecile in tendinte anul acesta. In privinta lor, putem spune ca sunt mai puternice decat orice val fashion trecator!

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...