duminică, 20 august 2017

Poti purta colanti de piele la orice varsta, nu-i evita!

Magazinele online de moda ofera o varietate de colanti de dama, dar ce te faci daca ai depasit deja 35, 40 sau chiar 50 de ani?... 

Parca ti-au dori si tu sa iesi imbracata cu o asemenea pereche de pantaloni stramti in oras, foarte chic, dar te gandesti la ce o sa spuna lumea si iti reprimi aceasta dorinta nevinovata.

Poti purta colanti si daca nu mai ai 20 de ani!

Noi, romancele, spre deosebire de femeile din Occident, punem inca mare pret pe "gura lumii", fapt ce ne face sa nu ne simtim de multe ori in largul nostru, ingradindu-ne singure inauntrul unor ziduri mult prea inalte de prejudecati.

In materie de imbracaminte, mai ales daca este vorba de niste colanti de piele, ezitarea este cu atat mai mare, daca esti o femeie matura.

Sa zicem ca ai depasit deja 50 de primaveri, dar ai ramas inca o persoana tonica, chiar daca ai avut multe de infruntat in aceasta jumatate de secol deja parcursa.

Poate iubesti muzica rock in continuare, poate in tinerete ai avut chiar un iubit cu motocicleta si mergeati impreuna pe motor in calatorii lungi prin tara, pentru a simti cat mai mult gustul libertatii.

De ce sa porti colanti chiar daca esti o femeie matura?

O pereche de colanti negri de piele pot sa iti aduca aminte de vremurile fericite de demult, cand erai fara griji si fara bani, vorba cantecului, dar pot ca sa fie si un indemn ca viata nu se termina daca ai depasit 50 de ani, de aceea, ai curajul sa fii tu insati si poarta cu incredere acest tip de pantaloni speciali, mai ales daca talia iti permite. In definitiv, atitudinea este cea care conteaza, nu varsta din actul de identitate!

Colantii de piele nu doar ca sunt foarte cool, dar sunt si foarte confortabili. Plus ca nici macar nu sunt deloc scumpi, daca alegi ca sa ii comanzi online.

Cu ce se pot combina colantii de piele ecologica daca ai peste 50 de ani?

In special cu tricouri si pulovere supradimensionate, de buna calitate, din fibre naturale, in culori pastelate (roz, vernil, bleu, lila etc.).

Se mai pot alcatui tinute chic formate din colanti si tunici, bluze sau camasi largi, topuri fluide de lungime mai mare, care sa depaseasca soldurile. 

Nu va feriti nici de sacouri, deoarece merg excelent cu acest tip de pantaloni stransi.

Nu purtati colanti de piele daca ati depasit 50 de ani cu:

- topuri prea scurte, stramte sau transparente;
- bluze, camasi cu decolteuri foarte adanci sau cu decupaje prea sexy, care va dau un aer neserios;

-cizme de piele peste genunchi cu tocuri foarte inalte;
- multe accesorii stralucitoare;
- un machiajul prea strident;
- bijuteriile supradimensionate sau in stil pronuntat gotic.


Feriti-va, in plus, de tendinta de a va imbraca in negru din cap pana in picioare, deoarece s-ar putea ca in loc de a fi o femeie fatala fara varsta sa deveniti intruchiparea unei vaduve crude, de multe ori ridicola.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...