vineri, 18 august 2017

Colierele choker, accesorii de purtat la gat speciale

O discutie despre coliere se poate dovedi interminabila de cele mai multe ori, in conditiile in care creatorii de accesorii ne propun in fiecare sezon noi si noi modele, care de care mai extravagante, mai sarite din canoanele clasice ale modei.

In ultimii ani, iata ca au revenit in forta in lumina reflectoarelor colierele choker. Aceste tipuri de accesorii feminine au avut de-a lungul istoriei un traseu sinuos, fiind fie vedete incontestabile, fie cazand temporar intr-un con de umbra nemeritat.

Si totusi, spuneti si voi, ce poate sa fie mai elegant decat o simpla bentita de catifea neagra petrecuta in jurul gatului?

Colierele choker, accesorii de purtat gat speciale

Desigur, creatorii de podoabe din zilele noastre nu s-au declarat deloc multumiti cu aceasta simplitate dusa la extrem, asa ca au impus ca tendinta mondiala purtatul de coliere choker stil cravata, care sa includa cu pregnanta amprenta vremurilor actuale, fiind in armonie cu restul tinutelor pe care le vor completa.


Si chiar nu e lucru usor ca sa gasesti acele elemente de modernitate potrivite, asa incat colierele choker din zilele noastre sa se ridice din punctul de vedere al spectaculozitatii lor, la nivelul acelora de demult. Mai ales cand este vorba de niste detalii minimaliste, care sa faca diferenta, sa zicem, intre un colier al anului 2017 si unul de acum doua-trei mii de ani.

Chiar asa! Modele de asemenea accesorii speciale de purtat la gat existau inca de pe timpul Antichitatii, femeile din China sau din Egipt purtandu-le pe scara larga.

Au revenit mai apoi in forta, in timpul Revolutiei Franceze, ca sa le regasim, dupa ce au cazut in uitare, imediat dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si, mai aproape de noi, pe la mijlocul anilor 1990, cand multe staruri de cinema au inceput sa le includa curajos in tinutele lor rafinate.

Iata ca deocamdata ele nu au cazut in desuetudine nici in acest al doilea deceniu din secolul 21, dovada ca si in acest an, ca si in cel anterior, ele sunt la mare cautare si purtare.

Manechine celebre defileaza mandre pe marile podiumuri de moda europene sau de pe alte continente avand ca accesorii pretioase de purtat la gat asemenea coliere choker.

Colierele choker, accesoriile care pot salva tinutele party

Finute sau supradimensionate, vintage sau futuriste, amintind de misterioasa Africa sau de Asia, din materiale diverse, destinate a fi purtate la receptii somptuoase ori la petreceri haioase, in special modelele diverse de coliere pe gat gen cravata sunt intotdeauna magneti care atrag toate privirile.

De cele mai multe ori, bentita de la baza gatului este confectionata dintr-un material simplu (piele, catifea, matase), iar ornamentul ce o innobileaza este din metal pretios, perle, pietre semipretioase.

Coliere choker moderne pentru ora de fitness

Colierele choker au devenit atat de populare, incat exista creatori care s-au gandit ca doamnele si domnisoarele nu se pot lipsi de un asemenea accesoriu de prins la gat nici macar la sala de sport, dovada ca au creat coliere alcatuite dintr-o bentita de catifea scurta care are in mijloc un mic pandantiv din metal pretios gen haltera, de exemplu.

Coliere choker casual cu pandantive speciale

Evident, exista si coliere choker cu pandantive gen ceas pentru femeile foarte punctuale,  coliere choker cu pandantive floare pentru femeile romantice, coliere choker cu pandantive sarpe pentru femeile periculoase sau coliere choker cu simboluri astrologice sau de influenta orientala, atat de la moda in ultima perioada.

Daca niste colierele vintage stil cravata simbolizand de exemplu o coroana ce are in mijloc un rubin, o perla sau un smarald pretios nu va atrag in mod deosebit, puteti alege chokere care au pandantive ultramoderne simbolizand lame de ras, biciclete, placi de surf, motociclete sau piese mecanice speciale.

Chiar aveti de unde alege, iar magazinele online de podoabe feminine va stau la dispozitie cu oferte extrem de generoase in materie de chokere! Sigur o sa gasiti colierul potrivit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...