sâmbătă, 26 august 2017

HOROSCOPUL ZILNIC NU PREZICE VIITORUL, DAR...

Știi expresia „Planetele se aliniază în favoarea ta”? Uneori chiar se întâmplă! E adevărat, nu în fiecare zi și nu fără nici un fel de ajutor din partea ta. Horoscopul zilnic devine util pentru cei care nu au așteptări nerealiste de la predicțiile astrologilor.
În multe cazuri, există o discrepanță între ceea ce cred oamenii că este horoscopul și ceea ce este el de fapt. Motiv pentru care horoscopul zilnic este confundat adesea cu horoscopul personalizat.
Dovada: dacă predicțiile horoscopului zilnic nu se adeveresc, sigur nu are nici o bază reală și este doar o înșelătorie.

HOROSCOPUL ZILNIC, ÎNTRE PREDICȚIE ȘI ADEVĂR
Ceea ce omite foarte multă lume este faptul că horoscopul zilnic nu prezice viitorul. Iar șansele ca predicțiile pe care le citim în fiecare zi să se potrivească 100% cu fiecare individ născut în semnul zodiacal respectiv sunt extrem de mici.
De ce?
Sunt foarte multe variabile în joc: mișcarea corpurilor cerești, raportul dintre ele, locul fizic unde se găsește o planetă la un moment dat și, cel mai important, ziua și ora nașterii fiecărei persoane în parte. Munca astrologilor nu este chiar atât de simplă. În ciuda a ceea ce se crede, astrologia este mai mult matematică decât spiritualitate.
Ca să vă convingeți de complexitatea problemei, puteți consulta o astrogramă zilnică.
Spre deosebire de horoscopul personalizat, unde astrologii se folosesc de data exactă a nașterii, pentru a determina poziția tuturor planetelor la momentul respectiv, horoscopul zilnic este făcut pentru toate persoanele născute în aceeași lună, așa că ține cont doar de poziția soarelui.
Prin urmare, predicțiile din horoscopul zilnic trasează doar niște posibile direcții generale. Felul în care acestea se vor concretiza depinde exclusiv de fiecare individ în parte și de alegerile pe care le face, la un moment dat.

CHIAR ÎȚI DOREȘTI CA HOROSCOPUL SĂ SE ADEVEREASCĂ?
Horoscopul zilnic îți spune în ce domenii te favorizează astrele astăzi, însă deciziile tale sunt singurele care conturează cursul evenimentelor. Nimeni nu deține puterea supremă. Nici astrele, nici astrologii.
Ca drept dovadă, predicțiile de la horoscop pot fi schimbate de așa-zisele evenimente speciale, imposibil de anticipat. Până la urmă, ce-ar fi viața fără puțin mister? Este mersul firesc al naturii pe care, de altfel, nici nu cred că vrem să-l combatem.
Câtă libertate de alegere am mai avea dacă ni s-ar spune dinainte ce urmează să ni se întâmple? Câtă valoare ar mai avea afirmația „Alegerile pe care le faci te definesc”?
HOROSCOPUL ZILNIC ȘI ASTROLOGII
Astrologul este un element-cheie în puzzle-ul predicțiilor bazate pe felul în care astrele ne pot influența viața. Munca lor este bazată pe calcule matematice, simbolistică, interpretări grafice și, mai presus de toate, capacitatea personală de a pune toate aceste informații cap la cap.
Este important de reținut că:
  • Nu oricine poate fi un astrolog bun
  • Nu orice astrolog emite judecăți de valoare
Oricât de neștiințific ar părea, subiectivitatea astrologului cântărește foarte mult. Background-ul informațional este și el extrem de important, însă înclinațiile astrologului către intuiție și interpretare pot face diferența.
De aceea este important să citiți horoscopul zilnic de pe site-uri care lucrează cu astrologi acreditați.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...