luni, 10 ianuarie 2022

Un gard de beton, o garantie pentru proprietatea ta

 Daca pana de curand gardurile de beton erau asociate cu niste panouri gri destul de neatractive, acum lucrurile stau cu totul altfel. In prezent, noile tehnologii de prelucrare din sfera materialelor de constructie fac posibila realizarea unor garduri calitative realizate din placi de beton care arata de multe ori aidoma acelora din piatra.

Asa ca nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la estetica, cand alegi un model dintre aceste garduri din beton, precum cele oferite de firma Petrifalean. Vei fi mandru de imprejmuirea domeniului tau!





Un gard din aceasta categorie poate fi chiar lasat ca sa aiba un aspect de ciment, sa fie de culoare gri, cu intentia clara de a crea senzatia de rustic.


Principalele avantaje ale acestui tip de imprejmuire din beton a unui imobil:


  • este mai solid decat alte materiale de constructie clasice;

  • are ca rezultat un efect vizual mai popular;

  • nu daunează mediului chiar atat de mult (indiferent de ce cred multi);

  • raportul calitate/pret este excelent;

  • poate fi personalizat sau nu, dupa dorinta proprietarului.


In mod normal, gardurile urbane si rurale urmaresc ca sa indeplineasca nu doar cerintele estetice ale locului in care sunt instalate, ci si factorii de siguranta obligatorii.


Tocmai din acest motiv, montarea gardului cu rol de paravan trebuie facuta de catre o firma  profesionista, precum este si SC Petrifalean SRL, conform datele specifice ale proprietatii care urmeaza a fi imprejmuita.


Nu este pretentios absolut deloc. Un gard de beton este ceea ce iti trebuie in 2022 in tara noastra daca te-ai mutat la curte. Poate fi revopsit cu vopsea de fatada in orice moment doresti, nu e nevoie de straturi de protectie suplimentare precum ar cere unul din lemn. Iar durata lunga de viata il face solutia cea mai buna pe care o poti alege.


Nu ar trebui trecuta sub tacere din rezistenta deosebita a panourilor de beton la conditiile atmosferice vitrege. Gardurile de acest fel nu se vor decolora de la lumina puternica a soarelui, nu vor fi deteriorate usor de grindina, nici de ploile abundente, de viscol sau de variatiile de temperaturi extreme. Chiar pot rezista vitejeste la schimbarile bruste de temperatura, tot mai frecvente in ultimul deceniu.


Ca sa nu mai vorbim de protectia fara cusur pe care o ofera. Orice gard care se respecta ar trebui ca sa aiba nu numai un aspect placut, ci si un rol functional. Toate componentele gardului decorativ de beton sunt realizate din ciment de inalta calitate, sarma armata cu metal, piatra zdrobita si nisip. Rezistenta viitorului gard depinde de producator si de materialele folosite.


Spre deosebire de gardurile din metal, caramida, lemn si piatra, este mult mai ieftin sa instalezi un astfel de gard din beton. Nu doar ca sunt mai usor de intretinut decenii de-a randul, dar este si mai usor sa inlocuiesti un panou deteriorat (spre exemplu daca, prin absurd, un autoturism ce trece pe strada ajunge ca sa se loveasca de el). Costurile pentru fabricarea si instalarea gardurilor din beton sunt semnificativ mai mici decat la alte tipuri actuale de garduri. 





Un gard de beton este foarte usor de instalat. Asta deoarece este realizat din placi mari si stalpi speciali. Se monteaza in sectiuni: panourile sunt introduse intre doi stalpi in caneluri speciale. Instalarea nu necesita cine stie ce abilitati speciale, dar este bine totusi ca sa fie facuta de o echipa de muncitori priceputi nu nu numai la asamblare, ci mai ales la asigurarea stabilitatii acestuia.


Odata ridicat, gardul va dura mult timp, sub rezerva folosirii de materiale compozite de calitate. Gardul finit va rezista 10-20 de ani fara probleme. Indiferent de conditiile meteorologice. Doar o actiune mecanica asupra gardului ii poate scurta durata de viata.


Indicat ar fi ca inaltimea gardului sa ajunga pana pe la 2,5 metri. Evident, stilul si inaltimea depind insa de dorinta si capacitatile financiare ale clientului, menite a-i sublinia individualitatea si pentru a-i proteja cat mai bine domeniul privat. Poti comanda un gard de beton de calitate foarte buna la Petrifalean SRL chiar acum. 


Date contact:


SC PETRIFALEAN SRL

Adresa: Petresti, Str. Industriilor, Nr. 5, Jud Alba

Email: cornel.petrifalean@gmail.com

Telefoane mobile:  0745681124

 0752107355

Telefon fix: 0258700276








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...