duminică, 9 ianuarie 2022

Hamace de gradina pentru relaxare de nota 10

 Hamace tip scaun sau hamace clasice, cu suport ori fara, iata ce poti gasi in magazinul online Artool.ro. Unele sunt mai simple, chiar in stil cazon ori marinaresc, altele romantice, cu franjuri, iar altele te fac sa crezi ca esti protagonist intr-un serial sud-american.

Indiferent insa de stilul sau, o astfel de piesa de pus in gradina casei poate defini cum nu se poate mai exact cuvantul: RELAXARE.

Un hamac scaun: compromisul pentru spatiile exterioare mici, dar si o terasa ori balcon


Daca esti fericitul posesor al unei case la curte musai trebuie sa iti pui si asa ceva afara. Chiar daca ai deja un balansoar sau un leagan pentru copii.


Nu doar ca o sa te bucuri de niste clipe de relaxare de calitate, dar te vei putea bucura si de a fi in aer liber, neincorsetat in niciun mod de o mobila greoaie, fie ea si de exterior.


Unde mai pui ca acum este si foarte la moda. E suficient sa dai o cautare pe net dupa hamace scaun si o sa vezi ca am dreptate 100%. Plus ca musafirii tai se vor bate pe el cand te vor vizita in weekend.


Plus ca, indiferent ca tu il cumperi pe post de hamac de exterior, el poate sa fie fara probleme si un obiect de design interior extrem de interesant, dar si functional in egala masura.

Hamac clasic cu suport sau hamac scaun modern?


Poate ai tendinta sa crezi ca un hamac din acela clasic, in care sa te lafai la umbra in zilele de vara citind o carte lejera sau, mai actual vorbind, sa butonezi smartphone-ul este de preferat.





Chiar daca merita sa ai si un asemenea accesoriu de relaxare in dotarea personala, trebuie sa recunosti cinstit ca este doar pentru momentele in care esti tu cu tine insuti si eventual prietenii din online. Daca esti alaturi de alti membri ai familiei sau de oaspeti, cum ti-ar sta ca tu sa te legeni in hamac, iar ei sa stea pe niste scaune obisnuite de gradina, uitandu-se cu jind la tine? Ba chiar ar putea sa faca si o gramada de bancuri pe seama sta, spunandu-ti ca tot ceea ce mai lipseste este o cadana care sa iti faca vant cu o frunza de palmier ca in filmele vechi siropoase.


Pai nu e mai bine ca sa montezi mai degraba 2  sau 3 scaune hamac de niste suporti special sau, daca esti norocos, de niste cregi groase ale copacilor din curte (asta daca ei sunt cumva grupati intr-un perimetru anume?) Este o imagine cool si iti va personaliza spatiul exterior pe care il posezi extrem de original.

Cel mai bun hamac de luat in vacanta


Aceste scaune speciale tip hamac sunt ideale si pentru casa de vacanta de la tara. Sau daca ai inchiriat o proprietate pentru concediul de la mare.





Daca ai unde sa il agati, un astfel de scaun este perfect ca sa privesti noaptea stelele si sa vanezi sosirea extraterestrilor. Ori pur si simplu sa te uiti dupa stolurile de sateliti mai mici care se pare ca vor ajunge sa fie o prezenta fireasca pe firmament.


Bineinteles, poti pune in portbagajul masinii si un hamac din acela lung, pentru ca el se strange usor si nu va ocupa mult loc.

Un hamac pentru balcon? De ce nu?


Daca nu ai norocul unei curti si stai la bloc, dar balconul tau este unul destul de spatios poti alege sa comanzi de pe artool.ro un hamac cu suport. mai pui langa un hardau cu un palmier pitic, niste ghivece cu iedera prinse de perete si te poti imagina chiar si in jungla, pentru ca oricum mintea nu prea poate face distinctia intre ce e real si ce este imaginar, daca creeze contextul potrivit. Oricum, nici intr-o mare metropola nu este usor de trait, nu doar in Brazilia, intr-un trib necunoscut, nu-i asa?

De unde poti prinde pe balcon hamacul scaun? De plafon, evident. Doar ca este bine sa chemi un specialist pentru ca altfel te poti trezi pe jos, pe dalele de gresie sau granit (functie de ce podea ai). Nu trebuie sa te sperii, nu este deloc inconfortabil un astfel de obiect de mobilier insolit pe taramurile noastre mioritice. Nu trebuie o lavita traditionala si nici macar o buturuga mare ca sa te odihnesti cum se cuvine. 


In forma sa finala, un hamac scaun ofera o structura confortabila, perfecta pentru a putea tine corpul intr-o pozitie relaxata.


Mai ales daca esti o persoana tanara nu refuza aceasta experienta. Plus ca daca te-ai plictisit de hamacul in cauza poti oricand sa il strangi si sa il pui in debara, sa-l daruiesti unui amic sau pur si simplu sa-l donezi. Amatori vor exista inttodeauna de astfel de obiecte interesante. Si, precum am spus, nici macar nu te costa o avere, incat sa te doar sufletul cand il cumperi ori cand, eventual vrei sa scapi de el pe motiv la un moment dat. 

Date de contact Artool.ro, magazinul online al firmei Archimina SRL:

contact@artool.ro

mobil: 0311.094.723 (8-16:30)

Adresa: I.L.CARAGIALE NR.1, Arad















3 comentarii:

  1. ce m-am mai legana si eu intr-unul!!!!!!!!!
    am stat la o pensiune asta vara u nde aveau in curte si un hamac pe suport. Era preferatul meu...
    Ce trist ca stau la bloc si ai mei nu ma lasa ca sa-mi atarn isi eu unul de tavan in camera (ca pe balcon strict florile mamei!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau unul alb cum am vazut in filme
    Sunt dragute si astea in stil mexican, dar parca tot alea albe sunt mai cool
    Am vazut ca au in magazinul asta Artool si din astea
    Si nici nu sunt scumpe

    RăspundețiȘtergere
  3. Un hamac din ala mini, gen scaun, e bun si daca nu vrei un leagan in curte din ala pus pe piloni de fier.

    Da, e o idee de luat in seama. Merci!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...