sâmbătă, 28 august 2021

Unde fugim de pandemie ca să respirăm în stil Atmosphere? La Sebeș!

Iarăși ne vorbesc la tv specialiștii adevărați sau închipuiți de valurile pandemice și parcă ar fi bine să ne retragem undeva mai departe de sudul țării, să uităm definitiv de locurile unde este o aglomerație de te calci în picioare.


locuințe Ardeal


Argumente ca să te muți la Sebeș

Dacă nu ai copii mici sau dacă ești pensionar și nu mai ai de ce rămâne într-un oraș mare, alege un loc unde este liniște și curățenie și un spirit din acela ardelenesc autentic.

Ce ar fi să îți alegi unul din acele apartamente din Sebeș cu multe facilități din Complexul Atmosphere Residence?

O să îți placă mult zona asta, chiar dacă nu este vorba de Clujul lui Boc, chiar dacă nu este nici măcar Alba Iulia. Oricum, dacă vrei, o să ajungi mai ușor din Sebeș în aceste orașe decât dacă ai porni de la București sau din Constanța, n-am dreptate?

Dacă ești iubitor de liniște, dacă ești blogger profesionist, terapeut EFT care acordă consultanță la distanță, dacă faci afaceri pe Amazon, chiar nu merită să rămâi undeva în sudul României unde pare că deja Apocalipsa a sosit deja.

În definitiv, dacă e să vină Sfârșitul Lumii, extratereștrii, dacă o să fie o invazie puternică de zombi, te vor găsi până la urmă și acolo, în județul Alba, nu o să pierzi distracția, dacă așa ți-e scris în stele sau în program (a se citi codul genetic sau altă formă de cod)!

Revenind! De ce să îți iei un apartament în Sebeș încă din acest ultim trimestru al lui 2021? Pentru că așa o să scapi o mare doză de frică, de anxietate. Chiar nu ai nevoie să mai experimentezi asta!

Ce poți face într-un oraș mic? Mult mai multe lucruri decât crezi la o privire superficială. 

În primul rând o să poți să te regăsești pe tine însuți/însăți. Pentru că nu o să mai ai parte de zgomotul de fond al unei mari metropole, cu siguranță vei putea (minune!) să îți auzi gândurile fără bruiaj, să nu mai funcționezi pe pilot automat, să redevii om.

Mai concret: de ce să te muți la Sebeș în Complexul Atmosphere Residence? Pur și simplu pentru că așa nu vei fi nevoit să renunți la confortul din vechea ta locuință sau, cine știe, acest confort va putea atinge un nivel superior.

apartamente la cheie Sebeș

Cât costă un apartament aici?

Având în vedere condițiile excepționale, putem spune că prețurile sunt relativ rezonabile. Pentru un apartament de două camere cu o suprafață generoasă de circa 60 – 65 de mp. costă cam 55.000 plus TVA. Vi se pare mult?  Nu este, dacă ne gândim că vă cumpărați nu doar pereții ci și șansa de a vă depărta de tot ce nu v-a plăcut în metropola unde ați trăit până în prezent.

Dacă aveți întreaga sumă v-ați scos! În scurtă vreme prețul va crește și pentru locuințe noi construite în Sebeș, mai ales că acest complex rezidențial Atmosphere se află la doar la câteva minute de centrul urbei. O să puteți ca să îl vindeți atunci pe bani buni și o să obțineți și un profit frumușel!

Dan Similie, CEO și Managing Partner San Casa a declarat de curând într-un interviu că este cel de-al doilea proiect major în construcția de apartamente după ansamblul Eleganța, care s-a dovedit foarte profitabil.

Facilități oferite de noi apartamente din Sebeș:

  • încălzire prin pardoseală;
  • izolație naturală cu celuloză;
  • instalații electrice cu o durată de funcționare de circa 100 de ani;
  • infrastructura integrată de utilitati pentru mai mult spațiu în locuință;
  • fiecare apartament are centrală termică proprie de ultima generatie;
  • loc de parcare pentru fiecare apartament;
  • zone de agrement (loc de joacă, zonă pentru grătar și picnic, pista pentru biciclete etc.).

Date contact:

Adresa: Sebeș, str. Transilvania, nr. 2, jud. Alba, România

E-mail: office@sancasa.ro

             alexa.similie@sancasa.ro

Alexa Similie: mobil – 0751061359;

                         telefon fix/fax: 0358882425

2 comentarii:

  1. Frumoase apartamente! Și când te gândești că sunt într-un orășel mic! CIne are bani și curaj merită să își cumpere unul acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee de a scăpa de stresul existent în București. Alba! Frumoasă zonă!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...