duminică, 29 august 2021

Ai auzit de serviciul verificări firme online de la RisCo ?


Dacă nu ar fi bine să îți notezi adresa risco.ro în agendă, pentru că îți va fi de mare ajutor dacă vrei să intri în afaceri sau dacă ai deja o afacere.

De ce este bine să verifici credibilitatea unei firme?


Ba, dacă mă gândesc bine, e de folos un astfel de site chiar și dacă vrei să cumperi ceva de pe net și nu ai habar dacă acea firmă care are un magazin online chiar există sau este una fantomă.


O să poți verifica acolo orice firmă te interesează din punctul de vedere al cifrei de afaceri, numărului de angajați, profitului obținut, poți să vezi dacă este in insolvență, dacă are datorii la stat, care a fost mersul ei de la înființare și până în prezent, dacă este în activitate sau deja a fost radiată și, precum ziceam, dacă nu cumva acea firmă care te îmbie cu tot soiul de produse atractive pe net există cu adevărat sau nu.


Este simplu ca să vezi asta, deoarece pe site-ul risco.ro există un instrumenst special de căutare. Nici măcar nu trebuie ca să cunoști denumirea întreagă a agentului economic care te interesează: sunt suficiente primele 3 litere și o să ți se afișeze pe ecran o listă mai scurtă sau mai lungă, după caz, cu acele firme în activitate sau radiate care conțin în nume la început cele 3 litere pe care le-ai introdus în caseta de depistare.


Aplicație practică


Hai să luăm un exemplu absolut ipotetic, ca să înțelegi mai bine cum poți să folosești acest motor intern de căutare RisCo.


Să zicem, de dragul exemplului,  că vrei să afli date despre firma GENEX cu profil medical.


Intri pe pagina Verifică firma și acolo o să vezi o casetă în care fie introduci o parte sau toată denumirea firmei, fie CUI-ul acesteia (dacă îl cunoști).


Dai click și ajungi pe  o altă pagină: https://www.risco.ro/verifica-firma/genex-medical-cui-37114128 și așa afli că Genex Medical deși a existat, fiind înființată în 2017, între timp s-a dizolvat, deci dacă cineva se dă reprezentant al acesteia și vrea ca să îți vândă cine știe ce servicii medicale ar fi bine ca să nu îi cazi în plasă pentru că, după cum ai aflat deja, firma nu mai există.


Evident, de cele mai multe ori să afli lucruri bune despre cele mai multe firme, cum că le crește profitul anual, că numărul de angajați sporește și el, că sunt bine cotate în sectoarele în care activează.


Ideea este că paza bună trece primejdia rea și că ar trebui ca să îți faci un obicei din a verifica diversele firme cu care iei contact în calitate de potențial partener/ă de afaceri sau de client/ă.


Pentru că tehnologia se află acum la purtător, trebuie să mai știi că există și o aplicație pentru mobile Risco perfectă pentru a afla imediat tot ce vrei despre o anumită firmă, nemaifiind nevoie ca să ajungi la un laptop pentru asta.


Evident, dacă ai o firmă, atunci ai nevoie de specialiștii de la Risco pentru a beneficia de servicii complexe și complete. Poți primi de la ei rapoarte financiare, rapoarte juridice li rapoarte de piață referitoare la firmele care te interesează.


E suficient să îți faci un abonament la ei (prețurile sunt cuprinse între 700 și 1350 de lei fără TVA). Așa vei beneficia 12 luni de un număr de credite plătite (de la 700 la 1500) care pot fi folosite pentru utilizarea oricărui serviciu RisCo. Soldul creditelor se majorează treptat prin utilizarea serviciilor disponibile.


Vrei detalii suplimentare? Intră chiar acum pe risco.ro!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...