luni, 30 august 2021

Rulmenți de bicicletă de schimb online pentru tine

Este o modă deja să mergi cu bicicleta prin oraș, uitând măcar pentru o oră sau două de mașina ta cea de toate zilele, nu-i așa?


De ce să folosești prioritar bicicleta în drumurile tale prin oraș?


Este adevărat că bicicletele nu vor salva lumea care, precum vedem, pare să se ducă direct în prăpastie dacă nu ne redresăm rapid direcția până în 2025. În orice caz, merită totuși să pedalezi și chiar să lupți pentru construirea de noi piste pentru biciclete, aceste vehicule atât de cuminți și puțin costisitoare, comparativ cu autoturismele moderne.


Cei care spun că mersul cu bicicleta este periculos, în mod evident greșesc grav. Da, sunt accidente de circulație cauzate de șoferii neatenți, dar mult mai periculoase sunt lipsa de exercițiu și obezitatea, responsabile în prezent pentru un total de aproape un milion de decese pe an în UE. Și perioadele de carantină impuse sub pretextul valurilor de coronavirus nu fac decât să agraveze și mai mult situația.


În studiile internaționale efectuate în diverse colțuri ale lumii s-a arătat cu multă fermitate faptul că lipsa activității fizice este corelată cu circa 25% dintre cazurile de cancer mamar și cancer colorectal, cu aproximativ 27% dintre cazurile de diabet și aproape 20% dintre cazuri de boli coronariene înregistrate acum.


Plus că o bicicletă este mult mai ieftină decât o mașină, nu-i așa? Atât dacă vorbim de achiziția ei propriu-zisă, cât și de întreținerea acesteia. 


Deși pare fragilă, se poate ajunge în multe locuri cu bicicleta mult mai repede decât pe jos sau cu mijloacele de transport în comun, ceea ce poate fi și nu doar obositor, dar și costisitor. Între timp, bicicleta poate fi condusă complet gratuită, ceea ce în această perioadă de criză când benzina a ajuns la cote amețitoare ale prețului, nu e de ici de colo.


Ce faci dacă rulmenții bicicletei se strică?


Ca orice mijloc de locomoție pe roți la un moment dat tot se strică și bicicleta. Cel mai des apar probleme din pricina prea des ignoraților rulmenți de bicicletă care au un rol esențial în deplasare. Ei sunt elemente de sprijin pentru piesele vehicului aflate în mișcare, țin părțile în poziție corectă și ajută mecanismele bicicletei ca să funcționeze corect (mai ales roțile și pedalele, care trebuie să se rotească ușor.


Chiar dacă ești femeie singură și nu prea le ai cu tehnica, nu e mare scofală să îți schimbi rulmenții care încep să dea rateuri și nu te lasă ca să te bucuri așa cum ai vrea de pedalatul pe vehiculul tău cu două roți.


Un prim sfat ar fi acela că dacă ești novice 100% în privința meșteritului la bicicleta personală să mergi la un atelier de reparat biciclete. E chiar mai bine decât să îi ceri ajutorul  băiatului vecinilor care probabil știe să schimbe un rulment, dar nu și să explice prea bine cum procedează.


La un service pentru bicicleta o să te poți asigura că obții piesele potrivite și chiar să îți notezi pașii prin care se realizează înlocuirea rulmenților respectiv (evident, dacă ești lăsată să faci asta de către meșter!). Te îndemn ca să pui întrebări detaliate așa încât pe viitor să poți face și singură această reparație. Mai ales că există și pe net suficiente tutoriale în acest sens. Dar, subliniez încă o dată: mergi la un atelier de specialitate, pentru că una este să vezi concret cum se realizează această operațiune și alta este ca să te uiți la un filmuleț pe YouTube sau să citești un articol despre asta.


De unde poți ca să comanzi rulmenți pentru bicicletă online?


În funcție de localitatea în care stai s-ar putea ca să ai posibilitatea să mergi la un magazin fizic unde să găsești piese de schimb pentru biciclete, dar de cele mai multe ori acest lucru nu este posibil. Și atunci e foarte la îndemâna ta ca să apelezi la tehnologia care ne-a invadat viața. Găsești pe site-ul rulmentika.ro rulmenți pentru biciclete care se potrivesc și la vehiculul tău pe două roți.


Iată doar 3 modele de rulmenți pentru biciclete pe care îi găsești în acest shop virtual:


  • rulment 6900 2RS NTN (dă click pe poză pentru detalii!)



  • rulment R10 2RS/C3 PFI (dă click pe poză pentru detalii!)



  • rulment 6801 2RS IMP  (dă click pe poză pentru detalii!)




Sunt rulmenți de calitate foarte bună, produși în Japonia, deci te vei putea servi de ei pe o perioadă lungă de timp, așa că o să te bucuri cum se cuvine de draga ta bicicletă.


Nu ignora faptul că orice bicicletă bună are rulmenți competitivi. Aceștia sunt situați în mai multe zonă ale vehicului pe două roți și pot diferi între ele. Unii se potrivesc pentru furcă, alții pentru pedalele bicicletei. Pentru ca rulmenții să nu se uzeze prea repede, trebuie să fie unși în mod regulat, iar în momentul în care nu mai funcționează așa cum trebuie să fie înlocuiți cu fix același tip de rulmenți ca și aceea ce se schimbă. 


Dă click chiar acum pe rulmentika.ro ca să vezi ce tipuri de rulmenți au în oferă pentru bicicliști, dar și pentru bicicliste! Fără umbră de discriminare!


Date contact:

site: www. rulmentika.ro

mobile: 748 282 887 / 0752 286 123 

email: contact@rulmentika.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...