sâmbătă, 28 august 2021

Tu folosești piese auto provenite din dezmembrări?

Toți proprietarii de mașini, indiferent de marca vehiculului lor, se confruntă mai devreme sau mai târziu cu problema înlocuirii componentelor și pieselor defecte. Pentru a rezolva această provocare, puteți cumpăra o piesă originală nouă și scumpă sau una care a fost folosită și este mult mai ieftină. 

Dacă nu aveți bani pentru a vă repara mașina cu piese originale, nu vă îngrijorați, există o soluție simplă, la un click distanță de dvs. ea se numește Materom dezmembrări!

Ai nevoie de piese pentru un Ford fabricat în 2003? Nicio problemă! găsești aici, pe site-ul dezmembrări-piese-auto.ro.


De exemplu găsești un Contact Mobil Volan FORD TRANSIT CONNECT pe site doar la 50 de lei (dă click pe poză pentru detalii!):


Materom dezmembrări



Cine se teme de piesele din mașinile dezmembrate?


Evident, necunoscătorii! Proprietarii de autovehicule isteți deja cunosc faptul că pot să facă economii serioase dacă nu se orientează spre piesele de la reprezentanțe. Acolo se plătește nu doar piesa propriu-zisă, ci și reclama, faima brandului respectiv.


De la Materom dezmembrări poți să comanzi o mulțime de produse verificate minuțios și la care se oferă inclusiv garanție.

Mai mult decât atât, dacă ai o mașină mai veche, să zicem un Fiat, este una dintre cele mai bune idei de a găsi piese de schimb.


Cele mai comune părți căutate la o firmă de piese second hand sunt componentele caroseriei (dar nu numai ele!):


  • bare de protecție;

  • aripi;

  • jante;

  • faruri;

  • oglinzi etc.


Acestea sunt piese care pot fi refolosite chiar și după mai mulți ani de utilizare, cu excepția cazului în care, desigur, sunt deteriorate grav, caz în care ar pune în pericol siguranța rulatului pe drumurile publice.


Totuși, trebuie spus că este mai bine să nu recurgeți la acest tip de economii și să cumpărați componente auto noi dacă este necesar să înlocuiți anumite elemente care afectează în mod direct eficiența mașinii și siguranța la volan. Uneori, nu este nici măcar o chestiune de alegere a șoferului, ci efectiv de reglementare legală. 


Iată câteva exemple: airbag-urile , centurile de siguranță, furtunurile și plăcuțele de frână, sistemele GPL sau articulațiile de direcție. Aceste elemente ale autovehiculului ar trebui să fie noi, deoarece afectează puternic eficiența mașinii și siguranța șoferului, a pasagerilor și a altor utilizatori ai drumului.


Pe de altă parte, nu ignora următorul adevăr: nu trebuie să instalați piese provenite din dezmembrări pe mașină dacă autovehiculul este încă în garanție. Mașinile noi pot pierde multă valoare dacă folosiți componente second hand pentru a le repara. În rest, este cea mai bună variantă pentru conducătorii auto care nu au conturi bancare burdușite la maxim.


Este sigur să se folosească piese de la mașinile dezmembrate?


Nu numai că este sigur (dacă le comanzi de la o firmă cu notorietate ce vinde piese auto folosite precum Materom, evident!), dar sunt și de o calitate superioară față de utilizarea pieselor ieftine, acele binecunoscute replici care nu sunt originale. Nu este același lucru cu a cumpăra piese auto de pe marginea drumului sau din târgurile de vechituri.


Printre avantajele de a fi client Materom dezmembrări se numără următoarele: 


  • o gamă imensă de piese de schimb (stocul este de peste 1.000.000 de produse clasificate pe categorii);

  • capacitatea de a comanda piesele necesare;

  • viteza executării comenzii (nu mai mult de o zi);

  • personal calificat cu experiență în muncă;

  • sistem convenabil de căutare a pieselor de schimb datorită filtrelor intuitive;

  • actualizarea regulată a sortimentului (se dezmembrează minim 10 mașini pe săptămână).


Ia și tu legătura cu profesioniștii de la Materom dezmembrări care îți pot da toate detaliile care te interesează despre piese second hand de cea mai bună calitate pe care le comercializează.

Intră și tu în familia clienților fericiți care au reușit deja ca să facă economii serioase în bugetele lor comandând pentru reparațiile vehiculelor pe care le au în proprietate niște piese de calitate, chiar dacă nu sunt noi 100%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...