duminică, 29 noiembrie 2020

Electrocasnice speciale, pentru un mediu purificat în carantină

Vom intra din nou în casă din decembrie 2020 în carantină. Cred că nu aveți îndoieli. Așa încât o să folosim tot mai mult aparatură electrică de diverse tipuri. Asta e, ne adaptăm, că românu-i supraviețuitor prin definiție! E in ADN-ul nostru!


Black Friday este în 2020 un eveniment extins pe câteva săptămâni bune, iar de pe selgot.ro se pot comanda acum niște lucruri din categoria bunurilor electrocasnice premium care să ne facă viața mai ușoară cât vom sta forțat la domiciliu.


Ce ziceți de un difuzor ca acesta? Așa, pentru un pic de zen miotic... Pentru detalii despre produs dă click pe poza următoare!





După cum vezi, setul include și 3 uleiuri parfumate!


Ai un dor neostoit de azuriul cerului? Vrei un umidificator cu ultrasunete HanksAir clasic 25w? Click pe poza de mai jos și comandă-l chiar acum!






E totuși mult prea albastru și vrei ceva mai neutru ca nuanțe? Gata! Știu ce-ți trebuie! Acest umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, 27W, capacitate 2l, culoare negru:






Nu-i așa că e foarte fain ca design?


Difuzoare și umidificatoare


Difuzoarele de uleiuri esențiale, știți și voi, vaporizează uleiurile esențiale, prin urmare aroma poate fi dispersată prin aer.


Pe site-ul de care ți-am zis sunt multe tipuri, forme și dimensiuni. Difuzoarele diferă de umidificatoare prin faptul că sunt special concepute pentru a amesteca uleiurile esențiale cu apa într-un rezervor de apă și apoi le difuzează. 


În funcție de uleiul folosit, aburii sunt absorbiți de piele, fapt ce poate avea asupra organismului un efect relaxant și calmant.


Folosirea unui astfel de mic aparat electrocasnic reprezintă o modalitate excelentă de a elimina aromele neplăcute și acarienii, aducând în același timp în casă un miros deosebit de plăcut.


Chiar așa! Uleiurile esențiale au proprietăți antivirale, antifungice și antioxidante. De aceea difuzoarele pot reduce și numărul de bacterii și ciuperci din cameră, prevenind apariția multor probleme de sănătate. 


"Ceața rece" generată de un difuzor poate purifica aerul din jurul aparatului, reduce bacteriile comune.


Un difuzor poate ajuta chiar și la diminuarea sforăitului, deoarece înmoaie asprimea aerului inspirat în timpul somnului. Dacă mai e și cu miros de lavandă, cu atât mai bine!


În funcție de uleiul folosit, ceața absorbită de piele poate avea un efect relaxant și calmant sau, de ce nu, unul de energizare. Informați-vă online și jucați-vă cu aromele după voia inimii, dacă tot aveți timp acum.


Un difuzor poate acționa și ca un mic umidificator, ajutând la o respirație ușoară în timpul iernii pentru că reduce uscăciunea aerului din cameră. 


Difuzoarele necesită apă distilată pentru a avea cele mai bune beneficii pentru sănătate. În caz de nevoie se poate folosi și apa de robinet filtrată.


Un umidificator este un aparat anume conceput pentru a menține un nivel definit de umiditate într-o cameră. Multe persoane utilizează asemenea dispozitive pentru a-și trata simptomele date de de răceală, gripă etc. 


De reținut totuși acest aspect: umidificatoarele sunt diferite de difuzoarele de uleiuri esențiale. Majoritatea umidificatoarelor de pe piață astăzi nu acceptă amestecarea uleiurilor esențiale pentru împrăștierea de vapori în aer. Deci mare atenție la acest detaliu!


Un difuzor poate dispersa moleculele aromatice de uleiurile esențiale, ceea ce facilitează foarte mult inhalarea lor, dar și absorbția de către organism. Un umidificator obișnuit nu poate funcționa în mod similar. Difuzoarele au de obicei un rezervor de apă mai mic decât un umidificator.


Din perspectiva mea, un difuzor de cameră este grozav pentru aromaterapie, un umidificator pentru un aer mai ușor de respirat. Oricum, cel mai bine ar fi să aveți câte unul din fiecare.


Altfel, o să vă chinuiți în continuare cu lămpile clasice ce funcționează doar dacă aprindeți o lumânare dedesubtul lor (pentru a evapora uleiurile esențiale) și cu cratițe pline cu apă, ca pe vremea bunicii, puse pe calorifer pentru a scăpa de uscăciunea aerului iarna.


Comandă chiar acum aparate electrocasnice de acest fel (difuzoare, umidificatoare) online de pe selgot.ro și carantina va fi mai ușor de suportat!


Datele complete ale firmei sunt următoarele:


SC Selgot Company Srl

str. Mihai Eminescu nr. 80, Petrești, jud. Alba

   

Selgot.ro

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

www.selgot.ro

contact@selgot.ro

tel.0754-32- 906 / 0747-497-899


Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...