sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Produse pentru casă, bricolaj și petshop la doar un click distanță, pe negociat.ro!

De când cu pandemia asta ne-am mutat cu toții în online, nu-i așa? E o aglomerație pe net mai ceva decât în Piața Obor în duminica de dinaintea carantinei parțiale ce ne așteaptă începând de luni, 9 noiembrie 2020!

Un magazin de pe net unde trebuie să intri chiar acum: Negociat.ro!

Și deși ar trebui ca lucrurile să fie mai simple, uite că ele se complică tot mai mult, mai ales dacă nu faci parte dintre așii surfing-ului web!

Uite că există totuși un loc foarte interesant unde ar fi grozav să ajungi: negociat.ro marketplace!

După cum îi spune și numele, aici poți să tranzacționezi cele mai felurile mărfuri la prețuri extrem de atractive, mai ales într-o perioadă ca aceasta, care a zguduit sfera comerțului din temelie mai ceva decât cutremurul din Turcia de acum o săptămână!

Black Friday în magazinul online negociat.ro  nu se încheie niciodată, mereu găsești produse ieftine de o calitate excelentă. Totul este să ai răbdare și să alegi cele mai bune oferte dintre acelea afișate pe site-ul lor de e-commerce.

Rafturile virtuale sunt permanent doldora de mărfuri, nici nu ai zice că platforma amintită a fost lansată relativ recent, la 1 decembrie 2019. Uite că peste doar trei săptămâni împlinește frumoasa vârstă de un anișor, deci ar trebui să îi cântăm în cor: "La mulți ani!"

Puține business-uri online au reușit ca să se impună cu atâta forță pe piața românească de profil. Mai ales că nu s-a rezumat doar la un număr redus de categorii de bunuri, fiind din start cu o orientare generalistă.

Vrei să găsești branduri noi? Intră pe negociat.ro!

Vrei promoții zilnice și idei de cadouri grozave? Intră pe negociat.ro!

Vrei produse resigilate la prețuri obraznic de mici? Tot de pe negociat.ro le poți avea!

Unde mai pui că orice comandă beneficiază de transport rapid, nu doar de o calitate ireproșabilă. 

Să exemplific de ce sunt entuziasmată de descoperirea acestui târg virtual de produse, tocmai bun în carantină. 

Ce părerea ai de produsele existente în categoria Casă, Bricolaj și Petshop de pe negociat.ro?

Fii stilist pentru cățelul sau pisica ta de companie!

Pentru că tot suntem forțați ca sta în propriile cămine mai mult decât ne-am fi putut noi imagina vreodată, uite că brusc acordăm o atenție deosebită inclusiv animăluțelor noastre de companie.

Bine, dacă ai un cățel, oricum trebuie să îl duci la plimbare și înainte de pandemie, chiar dacă, recunoaște cinstit, nu chiar întotdeauna făceai acest lucru cu tragere de inimă maximă.

Acum însă, ți-ai redescoperit bucuria aceea din copilărie, de a te juca pe săturate cu prietenul tău necuvântător, de a-l îngriji personal așa cum poate nu ai făcut deloc acest lucru până acum.

Ai un cățel lățos precum Miorița din poveste? Uite ceva cu totul special ce poți comanda din magazinul online Negociat.ro: masina profesională de tuns câini și oi, aparat de tuns animale 8 în 1 Daling dl-d33!!!




Nu e amuzant ca să îți tunzi animăluțul de oraș cu un aparat de calitate ce ar fi de folos și dacă ai fi ciobăniță și ai locui în creierii munților la o stână de oi? Să zicem undeva prin zona Sibiului?

Oricum nu prea mai putem călători acum după placul inimii. Măcar cu imaginația să facem acest lucru!

Ai o pisică de rasă cu blănița deasă? Nicio problemă! Poate fi și ea un surogat de oiță bârsană foarte năzdrăvană! 

Mașina de tuns câini/oi 8 în 1 Daling, are 4 capete incluse, un motor puternic, rotativ, de 12 W, iar pentru un plus de ușurință în utilizare este duală: funcționează pe bază de acumulatori, dar și clasic, prin conectare sigură la priza de 220V din locuința ta. 

Evident, ca să nu te împiedice firul când fugărești cățelul sau pisica prin casă, cel mai bine este să alegi să încarci acumulatorii aparatului de tuns amintit. Durează 3 ore procedura, dar apoi 2,5 ore nu mai ai probleme. Și cum ai un singur animăluț nu o turmă de mioare, acest timp îți este suficient. În definitiv, în maxim 30 de minute vei termina toaletarea cu pricina, spre bucuria ambilor (animal și frizer de ocazie în pandemie!).

În cutie, dacă vei comanda produsul pentru animale de care îți povestesc de pe negociat.ro vei găsi următoarele lucruri: aparatul propriu-zis Daling DL-D33, un clește pentru unghii, foarfecă și pieptăn, 4 capete interschimbabile de 3,6,9 și 12 mm, o cutie pentru păstrarea componentelor, ulei pentru uns, o periuță pentru curățat accesoriile și un adaptor (încărcător) pentru rețeaua de 220V.

Cât costă? Doar 130,85 lei!

Ai un magazin online de tip petshop? Poți negocia prețul pentru acest produs, dacă comanzi mai mult de 10 mașini de tuns oi și câini!

Lucrul care este grozav pe platforma negociat.ro comparativ cu alte platforme asemănătoare din țara noastră și chiar din alte țări constă în aceea că se oferă clienților posibilitatea de a face chiar și căutări vocale, nu doar de a negocia prețul direct cu vânzătorul pentru anumite cantități mai mari de produse ce se doresc a fi achiziționate.

Date de contact Negociat.ro:

Negociat SRL

CUI: 37019088 Reg Com: J01/103/2017, Alba Iulia, Romania

site: www.negociat.ro



serviciul clienți: suport(@)negociat.ro

departament vânzări: tel. 0762.433.701


https://www.facebook.com/negociat/

https://www.youtube.com/c/NegociatRo
















2 comentarii:

  1. haios articol! util aparat de tuns! merită luat pentru că unii poate vor vrea să se mute la munte în curând, cu pandemia asta ce ne-a distrus viața...

    RăspundețiȘtergere
  2. ha, ha, ha! am și eu un câine blănos căruia i-ar trebui un aparat din ăsta de tuns oi! deși... nu știu ce părere are pentru că l-am trecut de la canine la ovine...

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...