duminică, 29 noiembrie 2020

Moș Crăciun 2020 cumpără colivii și accesorii păsări online!

Anul trecut pe vremea asta, când erai în fibrilație maximă de Black Friday, probabil că nu ți-ai fi imaginat că doar la un an distanță o să fi experimentat deja la propriu cum este să stai și tu închis într-o colivie, asemeni papagalului sau canarului tău (în cazul în care ai un asemenea coleg de apartament).


Chiar dacă nu este vorba de o colivie cu gratii adevărate, ci de locuința ta personală  (cu excepția situației în care stai la parter, la bloc!), tot ți-ai dat seama în 2020 că nu este deloc plăcut să fii pasăre exotică captivă în casă de om.


Și probabil te-ai uitat cu mult mai multă empatie la ființa înaripată pe care o crești cu multă dragoste și vei vrea acum, de Sărbătorile de Iarnă, ca să îi faci un dar un pic mai altfel decât în decembrie trecut.


E bună și mâncarea, sunt bune și vitaminele pentru penaj, nimic de zis, dar în afară de hrana premium, niște condiții mai plăcute de locuit în căsuța ei (dacă este papagal, probabil că o ții închisă doar noaptea, iar în rest zburdă liberă prin cameră (adică printr-o colivie mai mare…).


Ce-ai zice dacă i-ai comanda o nouă locuință premium, acum, în prag de 2021?


O poți face intrând în magazinul online Buddies.ro. Sunt acolo colivii pentru păsări de apartament de toate mărimile, culorile și prețurile.


Evident, în funcție de talia păsării pe care o deții, o să alegi și căsuța ei viitoare. Preferabil, una ceva mai spațioasă decât cea actuală și mai doldora de jucării colorate. Părerea mea!


Ai un peruș, o zebră australiană sau un canar? Alege atunci o căsuță păsărească colorată drăguț cu denumirea comercială de colivie pentru păsări Yongli Pagoda 30X23X39 cm!





Este suficient de spațioasă pentru o micuță înaripată, iar prețul de doar puțin peste 20 de lei ți-l permiți cu siguranță, chiar dacă ai un buget strâmtorat de criza sanitară și economică.


Nu are rost că îi iei o colivie de sute de lei, pentru că, sincer, chiar nu are ce face cu ea. Din punctul meu de vedere mai bine investești restul de bani în accesorii vesele și o mâncare de calitate superioară.


Spre exemplu, de ce să stea biata pasăre pe o stinghie de plastic, în condițiile în care purtăm cu toții un război crunt contra acestui material enervant care ne-a invadat viața?


Achiziționează mai bine un băț pentru colivie din lemn 20 cm, un băț din acela adevărat, care să fie un  loc de odihnă nocturnă, dar și diurnă. Unul foarte plăcut pentru micuța ta zburătoare de (și prin) apartament.





Ceea ce mi-a atras atenția la acest accesoriu relativ banal (doar în aparență!) este un mic detaliu: are un șurub cu o piuliță din metal pentru o fixare precisă și sigură de gratii. Astfel se fixează în doi timpi și trei mișcări, iar riscul de prăbușire al păsăruicii tale este zero, lucru important dacă nu vrei ca perușul, zebra australiană sau canarul tău să tragă o sperietură zdravănă când se va trezi în toiul nopții pe podeaua coliviei!


Au la Buddies.ro și așternut pentru căsuța păsării tale de apartament! Nisip Pentru Păsări Padovan Natural Sand 5 Kg! Îl poți cumpăra online din acest magazin de pe net cu doar 10 lei! Mai exact cu prețul psihologic de 9, 99 lei! E grozav pentru presărat pe podeaua coliviei, pentru că îi dă un aspect mai natural.





Așa o cantitate imensă îți va ajunge mult și bine, pentru că înaripata pe care o ai acasă nu e pisică, ca să tot stai și să comanzi la saci de nisip.


Vei găsi cu siguranță o grămadă de multe alte chestii utile în acest magazin de care îți zic. Mai mi-a atras atenția și o cădiță tocmai bună pentru bălăcit, pe care ar fi bine să o comanzi chiar de acum, din iarnă.


Acum, ca să fiu cinstită, perușul meu s-a stropit cu apă pe aripi și pe piept chiar și azi, cum a văzut că avem căldură la calorifer (lucru ce nu prea s-a întâmplat în ultima săptămână!).


Uite în continuare datele petshop-ului Buddies.ro, pentru că sigur vei avea nevoie de ele dacă vom fi din nou în carantină cu toții în luna decembrie 2020:


Buddies.ro


site: www.buddies.ro

adresa: Piata 1 Mai nr. 1-2, Cluj-Napoca

telefon: 0364-881.882

email: contact@buddies.ro


Fii Moș Crăciun pentru micuțul tău prieten înaripat și pune-i o bucurie sub brad! Magazinul Buddies te ajută cu drag ca să găsești cadoul potrivit pentru el!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...