sâmbătă, 14 octombrie 2017

Ce am învățat de pe internet când am hotărât să-mi fac o liposucție abdominală?

În urmă cu un an și jumătate am luat decizia finală cu privire la operația pe care mi-o doream de foarte mult timp: liposucția abdominală. Astfel, am început să pun cap la cap toate informațiile pe care le găsisem pe internet în căutările mele de până atunci, pentru a putea extrage tot ce e relevant pentru operația în sine și pentru a mă duce cât mai pregătită la un estetician.
Câteva luni mai târziu, abdomenul meu a fost remodelat iar acum, după un an de zile, sunt extrem de mulțumită și de fericită că am luat această decizie, că arăt cum arăt, că totul a decurs excelent și că pot fi mândră de înfățișarea mea.
Și m-am gândit să vă împărtășesc și vouă notițele mele cu informații relevante referitoare la acest tip de intervenție chirurgicală, poate – cine știe? – vă hotărâți să vă faceți o liposucție și v-ar putea fi de folos o astfel de listă:
  • Liposucția se mai numește și lipoaspirație sau liposculptură și este o operație estetică prin care pot fi remodelate mai multe porțiuni ale corpului, însă cea abdominală este cea mai populară.
  • Este o intervenție recomandată persoanelor care se luptă cu depozite adipoase ce se încăpățânează să dispară, făcând față chiar și celor mai stricte diete sau celor mai grele exerciții fizice.
  • Totuși, este indicat ca liposucția să fie făcută doar când ai o greutate stabilă iar numărul de kilograme de care vrei să scapi, cu ajutorul acestei operații, să fie maximum 10. În niciun caz, aceasta nu este recomandată persoanelor cu probleme de obezitate.
  • La fel ca în cazul oricărei alte intervenții estetice, este foarte, foarte important ca așteptările tale, ca pacient, să fie cu adevărat realiste. Asta înseamnă că trebuie să te informezi temeinic cu privire la absolut tot ce înseamnă liposucția – cum trebuie să te pregătești pentru operație, în ce constă intervenția în sine, și – cel mai important – ce se va întâmpla după: cât timp durează recuperarea, când se vor vedea efectele etc.
  • Există mai multe tipuri de liposucție: tumescentă, laser, VaserLipo, PowerLipo, SafeLipo și SmartLipo.
  • Prețul unei liposucții abdominale – de asemenea un aspect foarte important atunci când decizi să-ți faci o astfel de operație – variază în funcție de anumite chestiuni precum: tipul de intervenție ales sau tipul de anestezie (locală sau generală).
  • Rezultatele unei liposucții abdominale variază în funcție de stilul tău de viață. În primele săptămâni, după operație, vei avea un abdomen vânăt și nu-ți vei putea da prea bine seama de adevăratul efect al operației. Mai apoi, însă, noul contur al abdomenului tău va începe să devină vizibil și – crede-mă! – vei fi foarte fericită!
  • Cele mai importante decizii – cele privind tipul de intervenție, anestezie etc. – vor fi luate doar la sfatul doctorului tău. Mai mult ca sigur, esteticianul știe cel mai bine ce ți s-ar potrivi și este singurul în măsură să-ți explice ce anume ți-ar putea pune viața în pericol sau te-ar dezavantaja și ce, dimpotrivă, se impune în situația ta. De aceea, este foarte important să te programezi la un doctor estetician pentru un consult.
Cam astea ar fi cele mai importante lucruri de știut înainte să faci primul pas către operația care îți va reda încrederea în tine. Mai multe oricum îți vor fi explicate de medic, așadar trebuie doar să-l cauți și să începi pregătirile pentru remodelarea abdomenului tău. Multă baftă!

2 comentarii:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...