duminică, 1 octombrie 2017

Ce tipuri de vibratoare poți găsi în sex-shop

Cum e și firesc, evoluția și-a pus amprenta și asupra industriei sexuale astfel că, în prezent, piața de profil îți oferă cam tot ce-ți poți dori în materie de accesorii și jucării erotice. Ba chiar există atât de multă varietate, încât sunt prea multe de discutat pe marginea acestui subiect. De aceea, vreau să mă limitez doar la cea mai cunoscută dintre jucăriile sexuale, și anume vibratorul.
Folosit de peste 100 de ani, vibratorul a ajuns să fie cea mai populară dintre jucăriile erotice, reușind să-și facă loc inclusiv în obiceiurile persoanelor și a cuplurilor mai conservatoare, ca să spun așa.
Și am ținut în mod special să precizez că este folosit și de cupluri pentru că vremurile în care un astfel de accesoriu să fie indispensabil doar persoanelor fără partener au apus demult. Acum, oricine își dorește să-și condimenteze puțin viața sexuală poate apela la un vibrator.
Ba mai mult, în sex-shopuri se găsesc vibratoare în atât de multe forme, mărimi, culori și texturi, încât s-ar putea ca achiziționarea unei astfel de jucării să devină chiar dificilă.
Iată câteva dintre tipurile de vibratoare pe care le poți găsi în magazinele erotice din România sau în sex-shopurile online de la noi:
  • Vibratoare sexuale
Această categorie este generalistă, incluzând vibratoarele clasice de diferite tipuri, mărimi sau culori, mai flexibile sau mai puțin flexibile, cu mai multe sau mai puține programe de vibrații ș.a.m.d.
  • Vibratoare realiste
Confecționate din cele mai noi materiale inventate pentru jucăriile sexuale, aceste vibratoare imită foarte bine penisul.
  • Vibratoare anale
Pentru cei care preferă sexul anal, există vibratoare special concepute pentru acest tip de penetrare sau chiar vibratoare duble care, evident, dublează și plăcerea.
  • Vibratoare rabbit
Devenit celebru datorită serialului Sex and the City, vibratorul care seamănă cu un iepuraș poate stimula simultan clitorisul și vaginul, dar poate fi folosit cu aceeași eficiență și pentru stimularea intravaginală și anală.
  • Vibratoare de lux
Aceasta este o categorie de vibratoare reinventate, „supuse” unor inovații precum programele de vibrații care pot fi create după propriile preferințe și posibilitatea de a transmite imagini live, ori dotarea cu limbuțe extrem de moi care simulează perfect sexul oral.
  • Vibratoare Punctul G
Exact cum le spune și numele, aceste vibratoare sunt special concepute pentru stimularea puternică a punctului G.
  • Vibratoare pentru dublă stimulare
Este acel tip de vibrator despre care se poate spune fără exagerare că alungă definitiv plictiseala din viața de cuplu.
  • Vibratoare XXL
Pentru că, în unele cazuri, mărimea contează, de ce nu ai alege un vibrator mare, sau chiar gigant?
  • Vibratoare cu ejaculare

Prevăzute cu un fel de pompiță, aceste vibratoare pot fi umplute cu spermă artificială (se găsește în sex-shop) sau cu orice alt lichid pe care îl vrei ejaculat și voilà! Poți avea o experiență completă!

 

  • Vibratoare cu ham
Cunoscute și sub denumirea de strapon, acestea pot fi prinse în jurul taliei și le pot oferi și femeilor plăcerea de a penetra.
  • Seturi cu vibratoare

Atât magazinele erotice, cât și sex-shopurile online, comercializează tot felul de seturi cu vibratoare care conțin și alte accesorii precum bile vaginale sau anale, degetare destinate stimulării clitoridiene, inele pentru penis sau dopuri anale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...