duminică, 1 octombrie 2017

Cea mai bună rețetă de tort pentru copii: comanda online

Școala a început, din nou, copiii s-au revăzut după lunga vacanță mare, și-au amintit cât de mult și-au simțit lipsa unii, altora, iar viața lor de școlărei a fost reluată cu tot ce înseamnă ea. Inclusiv cu ieșirile/întâlnirile/petrecerile planificate pe weekenduri.
Evident, nicio mămică din gașca lui Vlăduț nu scapă fără să găzduiască măcar o dată, până la Crăciun, un astfel de mini-party al celor mici, așadar iar începe distracția cu pana de idei legată de ce aș putea să le mai pregătesc invitaților.
Și pentru că Vlăduț mereu îmi povestește ce chestii dichisite mănâncă pe la prietenii săi, m-am hotărât să nu mă las mai prejos și să mă asigur, de data asta, că preparatele pe care le voi servi nu vor mai fi doar „curate” și sănătoase, ci îi vor și impresiona pe copii!
Și-mi doresc să fie atât de impresionați încât să-i aud că abia așteaptă să guste! (Bine, poate mi-ar plăcea puțin să zică și că mama lui Vlăduț e cea mai tare.)
Ce am pregătit
Sincer vorbind, nu am pregătit nimic altceva în afara unui plan genial! În loc să-mi petrec ore în șir în bucătărie, gătind și făcând deserturi până îmi ieșeau pe ochi, ca mai apoi să aud iar de cât sunt de frumoase prăjiturile altora, am preferat să-mi dedic timpul navigării pe internet. Dar am navigat serios, cu multă sârguință, făcându-mi toate temele.
De la ultimele tendințe în materie de teme de torturi personalizate pentru copii, până la ce compoziții mai sunt la modă, care sunt ultimele fițe în privința ingredientelor și cum să te asiguri că tortul nu e doar super-wow, ci și sănătos – mă rog, cât poate fi de sănătos un tort.
Plus că nici prețul nu e un capitol de neglijat, pentru că mi-am propus să nu cheltui chiar o avere pentru atâta lucru.
Așadar, obiectivul meu principal a fost să găsesc cel mai bun raport calitate-aspect-preț. Și am găsit asta cu vârf și îndesat, mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată!
Adio, prăjituri banale, făcute cu chin!
Cum am reușit? În primul rând, exact cum vă spuneam, m-am documentat temeinic, răstălmăcind tot internetul ca să fiu sigură că găsesc exact ce îmi doresc, fără să fac vreun compromis din niciun punct de vedere.
Așa am descoperit că nu tot ce e în online, din punct de vedere gastronomic, trebuie să fie și scump ori prost făcut. Dimpotrivă!
Am găsit cofetării online cu torturi care mai de care mai originale sau specializate în personalizarea desertului după bunul plac al clientului. Adică au cofetari cărora le arăți o poză cu un produs sau le explici cum vrei să arate tortul și ei se asigură că primești produsul așa cum ți-l imaginezi.
De asemenea, majoritatea oferă o varietate destul de mare de compoziții iar, din punct de vedere al calității, cele mai multe oferă garanții de folosire a celor mai proaspete ingrediente, astfel încât produsul tău să fie perfect.
Cel mai mult mi-a plăcut o cofetărie online care oferă și livrarea torturilor la domiciliu, pentru comenzile din București, pentru că le garantează clienților 100% prospețime, începând prepararea produselor cu maximum 4 ore înainte de a fi livrată comanda.

Evident, acest lucru este extrem de important pentru noi, mămicile, în timp ce, pentru cei mici, cel mai important aspect rămâne tot felul în care arată tortul și, eventual, să aibă cele mai tari personaje pe el!

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...