luni, 13 noiembrie 2017

Un aparat de aer conditionat bun de la NordStar

Un aparat de aer conditionat de la NordStar este o investitie inteligenta pe care o poti face cu toata increderea acum, in acest final de an 2017. 

Chiar daca nu sunt temperaturi de vara in noiembrie, ci doar vreo 21-22 de grade Celsius (!!!), nu se stie niciodata ce ne rezerva ziua de maine, incalzirea globala si experimentele meteo ce sunt tot mai frecvente.

De ce sa nu fim pregatiti, spuneti si voi?


Desi sunt asamblate in China, produsele NordStar au in componenta piese japoneze de cea mai buna calitate.

"Steaua Nordului" in materie de aparate de climatizare de la acest producator asiatic este in acest moment, dupa opinia mea, CS-32V3A Inverter 12000 BTU, tocmai bun pentru o casa cu dimensiuni de pana la 35 de mp. 

Daca in cazul altor modele mai scumpe, provenind de la branduri binecunoscute, accesoriile necesare montajului trebuie de cele mai multe ori achizitionate separat, nu acelasi lucru se poate spune si despre acest AC chinezesc, pe care il puteti achizitiona ieftin de la SuperKlima.ro. El vine insotit de un kit de instalare gratuit, care o sa va permita ca sa faceti economii la bugetul familiei. Asa, ca tot e Black November!

In plus, si instalarea se face gratuit, la data si la ora pe care le alegi chiar tu, daca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov (pe o raza de maxim 10 km de Capitala), daca il comanzi de pe site-ul de care ti-am spus, superklima.ro.

Asadar, daca ai de gand sa te prinda Sarbatorile de Iarna cu un aparat de climatizare pentru casa nou-nout, comanda-l iute online de la ei si programeaza-te pentru o instalarea free.

Nu de alta, dar astrologii tocmai ce ziceau zilele trecute ca ar trebui ca sa faci cumparaturi de aparate electrocasnice pana maxim la data de 20 noiembrie 2017, deoarece mai apoi, daca vei achizitiona astfel de produse pana pe la jumatatea lui ianuarie 2018, poti avea ghinionul ca ele sa nu functioneze asa cum trebuie sau chiar sa se strice iremediabil si sa fie nevoie, din pacate, ca sa le returnezi.

Chiar daca nu merita sa risti sa ai astfel de deziluzii in materie de achizitii de electrocasnice, indiferent daca tu crezi sau nu in previziunile celor ce pretind ca sunt capabili ca sa citeasca in stele.

Ca aspect, climatizatorul NORDSTAR CS-32V3A Inverter 12000 BTU este un aparat de aer conditionat traditional, alb cu negru. Daca vreti, design-ul sau aminteste nitel de simbolul stravechi asiatic Yin si Yang intr-o forma reinterpretata, cu atat mai mult cu cat este capabil si sa raceasca, dar si sa incalzeasca aerul din incaperea unde este montat.

Aparatul de aer conditionat pe care vi-l recomand acum este usor de integrat in orice incapere, deoarece are dimensiuni realtiv reduse (78 x 27,6 x 20,2 cm) si o greutate a unitatii interne de doar 10 kg.

Unitatea externa, in greutate de 29 de kg, are dimensiunile de 71,5 x 23,5 x 54 cm.

Din punct de vedere tehnic aparatul de climatizare NordStar are o capacitate de 12000 btu/ora, fiind potrivit, precum v-am spus inca de la inceput, pentru o locuinta de dimensiuni medii, de pana la 35 mp.

Tehnologia Inverter este aceea care il face un aparat electrocasnic ce consuma eficient energia electrica.

Functiile sale de climatizare sunt cele patru obisnuite la orice aparat de acest tip:

- racire;
- incalzire;
- ventilatie;
- dezumidificare.


Alte functii speciale pe care le poseda:

- sleep /night mode;
- auto restart;
- telecomanda;
- dezghetare automata.


Iata asadar un aparat de aer conditionat de 12000 btu foarte convenabil ca pret, durabil, care are un bun raport pret/calitate.

Te invit pe Superklima.ro spre a-l achizitiona la un pret foarte bun, inclusiv in rate.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...