marți, 25 octombrie 2016

Targul de Craciun din Praga, o destinatie de vacanta hibernala

Pe lista mea de calatorii scurte de sfarsit de an scrie cu majuscule: "Targ de Craciun Praga".

Stiu, o sa spuneti ca targurile din Viena sau din Budapesta, ce vor urma, sunt mai grozave, dar eu il prefer totusi pe acela din Cehia.
Poate pentru ca rezonez mai bine cu atmosfera pragheza, cu modul in care se impleteste istoria cu arhitectura in capitala aceasta ce raspandeste pana in departari un aer magic.
Orice s-ar spune, Praga este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, un loc ce atrage anual milioane de turisti de pe intreg mapamondul.
De la prima intalnire cu urbea ceha te indragostesti iremediabil de stradutele cu piatra cubica, de castel, de combinatia de stiluri arhitectonice multiple: gotic, renascentist, baroc, neoclasic, cubist, art nouveau.
Praga este minunata in tot cursul anului, dar acum, in preajma Craciunului si a Anului nou, este parca mai frumoasa ca niciodata.
Targul de Craciun de la Praga, “Vanochi trh”, este tinut anual, in perioada 26 noiembrie pana in 6 ianuarie.
Este unul dintre targurile de sfarsit de an din Europa ce sunt deschise una dintre cele mai indelungate perioade, aproape o luna si jumatate, poate si de aceea este mai pe sufletul nostru, al romanilor, carora ne plac atat de mult Sarbatorile de Iarna si parca am vrea sa nu se mai termine.
Pe site-ul tui-travelcenter.ro exista o pagina speciala referitoare la acest vestit Targ de Craciun Praga, mai precis cu privire la locurile unde puteti sa va cazati, pe perioada unui sejur in capitala Cehiei.
Daca aveti concediu in aceasta perioada a anului, ajutandu-va de informatiile de pe site-ul amintit mai sus, puteti sa va planificati o vizitare, impreuna cu cei dragi din familie, chiar si a mai  multor targuri de craciun europene.
Nu ar fi frumos?
Puteti sa treceti pe lista obiective de vacanta, mai multe targuri de craciun.
Pasul 1: notati-va eliptic pe foaia de hartie destinatii precum ar fi: Targ Craciun Praga, Targ Craciun Viena, Targ Craciun Budapesta, Targ de Craciun din Bruxelles, Targ de Craciun Paris s.a.m.d.
Pasul 2: informati-va online de perioadele in care sunt ele deschise, apoi pe tui-travelcenter.ro gasiti cele mai avantajoase locuri de cazare, faceti rezervari si o sa aveti parte de cel mai frumos concediu de iarna din viata dvs. 
Daca insa doriti o unica destinatie de mini-vacanta hibernala, intrati pe pagina indicata Tui-travelcenter.ro si o sa puteti alege de acolo unul dintre pachetele  "Targ Craciun Praga"de acolo, compuse din bilet de avion plus cazare. 
O sa fie o calatorie memorabila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...