miercuri, 26 octombrie 2016

Modele de scaune de gaming inspirate din Formula 1

Viorel, colegul meu de birou, vrea sa ii cumpere fiului sau de Black Friday un scaun pentru gaming pe care poti sta toata noaptea.

Ciudat cadou pentru un pustiulica, nu-i asa?

Adevarul este ca va cumpara acest scaun de gaming si pentru a-l folosi chiar si el, deoarece, ma gandesc eu, nu o sa isi lase copilul de 12 ani ca sa piarda orele de somn pentru a juca vreun joc bizar pe calculatorul de birou, nici chiar pe laptop.

Chiar se poarta ciudat Viorel, de cand sotia lui a plecat la munca in Italia si a cam uitat ca sa se intoarca acasa!

Pana la urma, daca asta este metoda lui de destresare, sa impuste in nestire balauri si mafioti virtuali, e foarte bine.
M-am gandit chiar sa ii sugerez un magazin online de unde poate sa isi cumpere un scaun de gaming foarte smecher, din cele aflate in oferta.

Am vazut pe scauneonline.ro cateva modele de scaune de gaming foarte frumoase, in culori atractive si cu un design desprins parca din filmele SF.

Nici macar nu sunt scumpe, chiar sunt accesibile si in aceasta perioada, premergatoare marii sarbatori a cumparaturilor fara numar - Vinerea Neagra.

Au acolo trei modele diferite de scaune de gaming: doua foarte ieftine si unul ceva mai performant, deci, prin urmare, ceva mai scump.

Cel mai ieftin scaun de gaming din magazinul online ScauneOnline.ro costa 415,20 lei si poate fi achizitionat in trei variante: negru cu alb, negru cu portocaliu sau negru cu rosu.

 
Avand ca inspiratie cursele de Formula 1, pare desprins din masina unui campion celebru, asa incat cel care sta pe el se simte mai mult ca sigur la mansa unei masini ce zboara pe pista unui circuit automobilistic.

Are un suport lombar pentru spate si mijloc si este dotat cu un mecanism performant care permite reglarea sa pe inaltime, dar si reglarea tensiunii de inclinare cu blocarea in pozitia favorita, totul pentru ca impatimitul gamer sa stea confortabil pe acest scaun special internautic.


Are cinci roti, sub cele cinci terminatii sub forma de stea, care inlesnesc mutarea lui extrem de simpla prin camera.

Eu cred ca pentru Viorel este perfect si ca bani, precum si ca fiabilitate.

Transportul acestui scaun se face gratuit, deci chiar este convenabil sa il comande, daca ii va placea si lui suficient de mult.

Bine, probabil ca si pustiul lui va avea un cuvant de spus in aceasta privinta, dar eu cred ca celui mic  va adora acest model de scaun de gaming pentru mici si mari.

Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...