miercuri, 26 octombrie 2016

Afla de unde se aprovizioneaza Mos Nicolae si MOs Craciun cu jocuri si jucarii educative

Jocuri si Jucarii Educative online pentru copii din oferta educlass.ro o sa ii aduca Mos Nicolae si Mos Craciun copilului meu.
Deja este o traditie ca el sa primeasca in ghetute si mai apoi sub brad cele mai frumoase surprize sosite de la ei.
Anul acesta cei doi Mosi au avut ca tema sa gaseasca niste jucarii educative online, dar si niste jocuri educative mai speciale, cu aer britanic. Noroc ca preturile sunt stabile pe Educlasss, asa ca au putut sa stie cati banutii sa stranga din vreme pentru a le putea comanda.

Fiind clienti vechi au si puncte de fidelitate pe care le pot folosi acum la cumpararea jucariilor si jocurilor pe care le-au ales. Unele cu totul si cu totul aparte... Nu degeaba este atat de apreciat magazinul online Educlass!
Mai precis o sa ii aduca cadouri care sa il ajute la invatarea temeinica a limbii engleze. M-au desemnat pe mine pe post de ajutor de Mosi.
"Learning Resources", sau " Cutia scriitorului", intr-o traducere simplista, este un joc extrem de incitant, pe care il vom juca si noi, parintii, alaturi de el.


Este de fapt o cutie cu idei scriitoricesti (peste 150) ce ii indeamna pe participantii la joc sa scrie mici povestioare in limba engleza.
Cele peste 80 de carti de joc frumos colorate in functie de tema (limbaj, stiinta, matematica, stiinte sociale), pe o parte au o imagine din viata reala, iar pe spate o propozitie inspiratoare pentru compunerea ce urmeaza a fi facuta.
Mi se pare pare un mijloc excelent de dezvoltare a creativitatii copiilor, nu doar de perfectionare in invatarea limbii lui Shakespeare.
Cum stocul am vazut ca se epuizeaza rapid, il voi comanda chiar acum de pe educlass.ro.

Desi pentru copii mai mici, "BigJigs - Ceasul clovn" este atat haios incat nu am rezistat tentatiei de a-l comanda si pe el din magazinul online.

Pentru copilasii care abia invata orele si minutele, el face parte dintre acele jucarii  si jocuri educative care ii invata pe cei mici sa spuna cat este ceasul.
Piesele colorate, din lemn bine finisat, pot fi scoase, in timp ce clovnul isi foloseste mainile pentru a indica timpul.

"BigJigs  - Centru de activitati - litere si imagini", de la sectiunea jucarii educative pentru bebelusi, special l-am ales pentru baietelul prietenei mele.

Este foarte dragut, atractiv colorat si copilasului ei o sa ii placa mai mult ca sigur. Are cuburi multicolore, o tabla de scris, o numaratoare.
Cuburile au pe o parte imagini, pe cealalta literele corespunzatoare din limba engleza.
Mai exista inclus un labirint cu animale si un labirint cu forme geometrice.
Ce mai, o jucarie perfecta pentru prichideii intre 1 si 5 ani!
Cu siguranta o sa mai gasesc si alte jocuri educative in saptamanile ce urmeaza, pentru a umple desagii lui Mos Nicolae si Mos Craciun, mai ales ca ne apropiem vertiginos de Black Friday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...