vineri, 5 mai 2023

Folosește nectarul de cătină cu miere, pentru o viață sănătoasă și plină de energie!

Descoperă puterea vindecătoare naturii folosind nectar de cătină cu miere 100% natural, produs de S.C. FRESH SUNDROPS S.R.L.! Obținut din fructe proaspete și miere din cea mai bună calitate, această băutură este plină de vitamine și antioxidanți, perfecte pentru a-ți menține sănătatea în vârf de formă.


Vrei să-ți îmbunătățești starea de bine și să te simți pe zi ce trece mai energizat? Sucul de cătină cu miere este răspunsul! Cu proprietăți antiinflamatorii și de întărire a sistemului imunitar, acest suc îți va da un boost de sănătate și vitalitate, pentru a simți că trăiești din plin fiecare clipă.


Această băutură sănătoasă și delicioasă, cu un gust ușor acrișor și bogat în nutrienți, acest suc este perfect pentru a-ți satisface organismul din toate punctele de vedere.


Sucul preparat din aceste fructe magice are o listă mai impresionantă de proprietăți utile. Absența necesității de a supune fructele din care se prepară nectarul unui tratament termic este  șansa de a păstra nealterate elementele chimice și compușii din aceste daruri ale naturii. 


De ce se numește cătina ginsengul românesc? Asemănări între cătina și ginseng


Cătina este numită deseori și "ginsengul românesc" din cauza proprietăților ei benefice pentru sănătate, multe dintre ele fiind similare cu cele ale ginsengului. Ambele plante sunt considerate adaptogene, adică ajută organismul uman să se adapteze la stres, pentru a îmbunătăți funcțiile cognitive și pentru a susține cu mult succes sistemul imunitar. De asemenea, cătina și ginsengul conțin compuși cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Ambele conțin substanțe active precum ar fi diferite tipuri de glicozide, polifenoli, triterpene, acizi organici și fitosteroli.


Evident, din alte puncte de vedere, cătina și ginsengul pot fi diferite în ceea ce privește compoziția chimică și efectele terapeutice. Compoziția exactă a cătinei și a ginsengului poate varia în funcție de speciile și soiurile din care provin, precum și de condițiile de cultivare. Este important ca să se consulte un medic înainte de a lua orice suplimente sau produse realizate pe baza cătinei sau a ginsengului.


7 lucruri mai puțin cunoscute despre cătină


  1. Cătina este un fruct extrem de bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia sau portocalele.

  2. Cătina poate fi utilizată ca adjuvant prețios pentru a trata anemia și pentru a îmbunătăți imunitatea.

  3. Cătina conține acizi grași esențiali organismului uman, de mare ajutor la menținerea sănătății cardiovasculare.

  4. Fructele de cătină sunt utilizate de către producătorii specializați pentru a produce suc, ulei și pulbere. Alături de miere și de alte produse naturale devin adevărate comori pentru sănătatea noastră.

  5. Cătina poate ajuta la prevenirea cancerului, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți.

  6. Cătina poate fi un bun adjuvant pentru îmbunătățirea vederii și pentru protejarea ochilor de daunele cauzate de radiațiile ultraviolete.

  7. Cătina poate ajuta la scăderea cu brio a nivelului de colesterol și la prevenirea diabetului, datorită proprietăților hipoglicemiante pe care aceste mici fructe le prezintă.


Cât suc de cătină se poate bea într-o zi de un copil sau un adult?


Cantitatea recomandată de suc de cătină care poate fi consumată într-o zi variază în funcție de vârstă, starea de sănătate și alte factori individuali, motiv pentru care e nevoie de sfatul medicului, înainte de a începe o asemenea cură, în special dacă există probleme medicale sau alte restricții alimentare. Asta pentru că excesul de orice produs alimentar, inclusiv suc de cătină simplu sau chiar de nectar de cătină cu miere, poate fi nedorit și poate avea efecte negative asupra sănătății. În general, se recomandă ca să se  bea între 100-200 ml. de suc de cătină pe zi.


Nectarul de cătină cu miere este un produs special realizat din sucul rezultat în urma presării la rece a fructelor de cătină (70%) și din miere de albine (30%). 2-4 linguri pe zi sunt suficiente.


Apasă pe poza următoare dacă vrei să afli direct de pe site-ul producătorului ce proprietăți fantastice are acest produs - nectarul de cătină cu miere, o băutură specială care nu are niciun adaos de apă, zahăr sau conservanți.





O singură asemenea doză de produs de SC Fresh Sundrops SRL este suficientă pentru a satisface setea de vitamine și minerale a corpului uman pentru o săptămână. 


Este produs în satul Gârbova din județul Alba, o localitatea superbă care este situată în sudul Podișului Secașelor, la contactul cu prelungirile nordice ale Munților Cindrel.


Accesând linkul https://www.nectarcatina.com/despre-catina/ oricine poate pătrunde în universul mirific al catinei și al produselor realizate din aceste mici bobițe solare.


Dacă vrei mai mult, înscrie-te și pe pagina de Facebook a firmei, pentru că vei fi la curent cu tot ce va apare nou în catalogul lor de produse și ce părere au aceia care le-au cumpărat. Apasă pe imaginea de mai jos și vei ajunge instant acolo!





Date de contact:


  • S.C. FRESH SUNDROPS S.R.L.

  • sediu: strada Principală, numar 80, sat Carpiniș, comuna Gârbova, județul Alba

  • tel.: 0755 812 555

  • site: nectarcatina.com

  • e-mail: nectar.catina@gmail.com

  • pagina Fb: https://www.facebook.com/nectardecatinaalbaiulia














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...