sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Rochii lungi pentru Revelionul 2021. Online din Ralta.ro!

Dacă era un an normal, nu unul pandemic, probabil că acum ne uităm după niște rochii lungi senzaționale cu care să facem furori de Revelion în cine știe ce locație de fițe.

Așa încă, în provocatorul an 2020, vom putea face senzație doar în familie și, eventual, pe net.


Chiar, te-ai gândit să organizezi o petrecere online la cumpăna dintre ani? Eu zic că este o idee foarte bună. Plus că poți antrena în acest demers și persoane care altfel ar fi petrecut Revelionul singure, în pat, uitându-se pe Netflix cufundate într-o tristețe adâncă. Acum însă, pentru că vom sta cu toții închiși în casă (cred că vă dați seama că după alegeri se va declara carantina totală, nu-i așa?), putem lua cu toții parte la un party atipic, dar nu neapărat depresiv. Ne adaptăm și totul o să fie OK.


Oamenii de știință subliniază de mult timp faptul că îmbrăcămintea aleasă poate schimba comportamentul oamenilor. Sănătatea și încrederea depind de o imagine de sine sănătoasă, iar îmbrăcămintea afectează nivelurile de stimă de sine. Oamenii de știință numesc acest fenomen „cogniție închisă” sau „cogniție vestimentară”.


Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii, această cunoaștere implică co-apariția a doi factori independenți: semnificația simbolică a hainelor și experiența fizică a purtării acestora.

Rochii de seară deloc formale, pentru petreceri online fenomenale


Acum se pune întrebarea ce rochie de Revelion dă cel mai bine pe monitorul laptopului sau pe micul ecran al smartphone-ului... Mda, este o problemă... Eu aș merge pe niște culori tari și optimiste, așa, ca să facem în ciuda coronavirusului.


Deși reprezentarea grafică a lui Sars-Cov-2 este de obicei una în care nuanțele de roșu nu lipsesc, trebuie spus că asta este găselnița celor ce au vrut să arate astfel virulența acest virus ce a speriat planeta. Nu este un motiv ca să eviți această culoare.


Pe Ralta.ro o să găsești rochii superbe chiar și în roșul tare specific ținutelor clasice de Revelion. Doar că ele au niște croieli extrem de moderne, care îți vor pune cu siguranță și ție în evidență silueta, așa încât o să poți să postezi pe Instagram cele mai cool instantanee surprinse în cea mai lungă noapte a anului.



Rochie lungă cu volanaș



O astfel de rochie poate fi purtată cu siguranță la petrecerea dintre ani, fiind o ținută ideală pentru a păși cu dreptul în 2021.


Dacă ești suplă și înăltuță, nu ignora această piesă vestimentară deosebit de frumoasă.


Imaginează-ți cum te vei simți îmbrăcând-o, chiar dacă vei face asta nu într-o sală de bal, ci chiar la tine acasă.


Măcar pentru pozele pe care le vei face îmbrăcată astfel și tot merită ca să o ai!


Fă comanda rapid, pentru că s-ar putea să nu mai poți găsi pe site în scurtă vreme.



Vrei ceva care să atragă de asemenea privirile ca un magnet prin croială și culoare?  Atunci alege modelul de rochie pe care ți-l propun în continuare.



Rochie petrecută Black



Acest model de rochie face parte din colecția nouă de pe ralta.ro de rochii lungi de seară.


La fel de frumoasă ca și cea roșie de mai sus, cu siguranță vei face senzație îmbrăcată astfel.


Negru nu înseamnă nicidecum sumbru. Mai ales dacă ne referim la această ținută jucăușă pe care chiar merită ca să o comanzi.


Intră pe ralta.ro pentru a vedea toate modelele de rochii pe care acest magazin online ți le propune pentru Revelionul din acest an!


2 comentarii:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...