duminică, 1 noiembrie 2020

Pe Bekid.ro sunt costume serbare Disney pentru Crăciunul 2020

 Lockdown de Crăciun? Iată o amenințare care probabil se va transforma până la urmă în cruda realitate, pentru că alegerile se vor termina, politicienii își vor vedea sacii în căruță, iar noi, oamenii de rând vom și băgați din nou în case pe o anumită perioadă. 


Nu de alta, dar vine și epidemia de gripă și lucrurile se vor complica și mai mult.


Apropo, vă uitați la serialul “Zidul” de pe Netflix?  Dacă nu, ar fi bine să o faceți. Alternativa unui viitor distopic pare mai credibilă decât oricând… 


Costume serbare Disney princess  pentru zile de iarnă fermecătoare


O deghizare cu un costum Disney de calitate, poate să alunge și cea mai mare temere de coronavirus pe care fetița ta o încearcă în perioada asta.


Dacă ești mămică singură și ai o prichinduță de câțiva anișori care nu prea înțelege de ce nu poate să iasă la joacă și nici de ce nu merge la grădiniță ai în față o mare provocare.


E complicat ca să îi explici de ce nu îl poate așteapta pe Moș Crăciun la petrecerea ce se va organiza acolo, de ce este complicat să mergi cu sania trasă de reni cu masca albastră pe față, recunosc.


Cu toate astea poți să faci ceea ce este bine pentru copilul tău pentru că ești o Super Mămică, nu-i ața?


O să fii atât de creativă încât să poți ca să aduci atât de multă bucurie cât stă cu tine în casă, încât să își aducă și peste zeci de ani această perioadă în care a petrecut cu tine cele mai grozave Sărbători de Iarnă.


Mai întâi de orice ai nevoie de niște ținute cool de poveste, nu-i așa? Degeaba împodobești cu multă migală și creativitate bradul, degeaba pui ghirlande multicolore de beculețe led prin toată casa, degeaba casa răsună de muzica de Crăciun și miroase a prăjiturele delicioase făcute în casă, dacă fetița ta nu este și ea îmbrăcată în armonie cu decorul. Și nu numai ea, chiar și tu! Dă-ți voie să intri și tu în poveste și pandemia de coronavirus (cu tulpini modificate sau nu), va rămâne afară, nu o să vă atingă cu ventuzele ei tenebroase.


De unde alegi un costum de Crăciun pentru o copiliță de 5 anișori?


Nu este nimic mai bun decât să te distrezi alături de fetița ta și să puteți deveni personajele voastre preferate, nu-i așa? Te poți întoarce la vremea când erai și tu de-o șchioapă, și te visai prințesă, nu-i așa?


Descoperă produsele de pe site- ul bekid.ro, de la categoria Costume de Serbare și transformă magic zilele de carantină în zile de distracție pură! 


Toate articolele celor de la Bekid sunt noi și originale, le poți schimba fără bătăi de cap dacă nu îi vin sau nu îi plac micuței tale domnișoare.


Mai mult decât atât, poți alege dintre mai multe variante de plată, iar prețurile, pentru că tot este deja sezonul ploilor, acum la început de noiembrie, au intrat serios la apă.


Iată trei propuneri de rochițe Disney, pentru că, indiferent cât ar vrea desenele animate super tehnologizate și condimentate cu tot soiul de expresii nepotrivite pentru urechile preșcolarilor, tot Albă ca Zăpada, Cenușăreasa și Rapunzel sunt în topul preferințelor. Nu au îmbătrânit nici acum, după zeci de ani, așa cum le stă bine unor eroine de basm ce rămân veșnic tinere chiar și fără să-și facă tot soiul de operații estetice..


Costum de serbare Albă ca Zăpada


Ce poate fi mai drăguță decât o rochiță de basm clasică, licențiată, ca aceea din imaginea ce urmează?


Povestea Cenușăresei i-a plăcut mai mult?


Uite un costum de Crăciun perfect pentru ea:



Sau poate, dacă un rochiță gen Raspunzel e mai potrivită pentru odorul tău cu părul auriu:





  

Nu-i așa că sunt niște ținute drăguțe?

Comandă rochița care îi place mai mult că acușica vine Crăciunul 2020 și ar fi păcat să nu aibă fetița ta o costumație pe măsura petrecerii magice pe care o vei organiza!

2 comentarii:

  1. ce lucruri faine sunt pe bekid.ro! merci de pont

    RăspundețiȘtergere
  2. îmi plac tare mult. Cred că o să îi aleg și eu fetiței mele o costumație de pe site... Par de calitate bună..

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...