sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Consumabile Horeca de pe WebCoffee.ro pentru profesioniștii cafelei

Despre echipamentele destinate cafenelelor și barurilor se tot scrie în ultima vreme de net, dar nu trebuie uitată nici categoria de Consumabile Horeca pentru unitățile de alimentație publică care vând cafea.


Două tipuri de accesorii esențiale în comerțul cu cafea caldă sau rece


Da, mulți spun că nu mai are rost un astfel de subiect, al dotărilor și consumabilelor pentru hoteluri, restaurante, cafenele, în condițiile în care riscăm să fim din nou băgați în casă pentru o anumită perioadă.


Totuși, de ce să nu fim prevăzători, dacă avem o astfel de afacere și să nu ne pregătim din vreme pentru vremuri mai bune, în care vom respira din nou aerul tare al libertății de mișcare, al întâlnirilor la terase în serile calde de vară sau al aromei îmbietoare a unei cafele senzaționale savurate dimineața alături de niște pateuri care să ne amintească de Parisul atât de drag nouă, românilor.


Pe site-ul Webcoffee.ro cei interesați pot ca să găsească absolut toate acele lucruri absolut necesare pentru a prepara cafeaua cu adevărat senzațională pe care o visează clienții lor.


Dacă sunt anumite subcategorii de produse precum ciocolată, sirop cafea, topping cafea, mixuri cafea, zahăr cafea ce mai pot aștepta un pic, până ne lămurim ce și cum va fi cu pandemia asta de Sars-Cov-2 și libertatea de mișcare, dacă este vorba de pahare cafea sau produse pentru servirea și ambalarea delicioasei băuturi energizante fără de care nu mai putem să ne concepem viața în secolul 21, putem să le alegem pe îndelete acum.  


Suporturi pentru recipientele de cafea


Un suport din carton pentru 4 pahare pare banal la prima vedere, dar când ai de livrat rapid o comandă lucrurile nu mai sunt deloc de trecut cu vederea, nu-i așa?



Poate că oamenii nu vor mai putea merge la o cafenea prea curând, birourile din apropierea unității tale care încă mai funcționează îți vor solicita cafele calde, mai ales dacă băutura pe care le-o oferi are un gust premium, mult mai bun decât acela al uneia pe care ar putea ca să și-o prepare ei înșiși la un aparat obișnuit.  Aceste suporturi speciale, ca niște cofraje de ouă vor fi de mare ajutor în a transporta paharele cu cafea în siguranță.


Pahare transparente pentru frappe


Cafeaua frappe este o băutură rece revigorantă, cu o istorie extrem de interesantă. Veche de vreo 70 de ani, se pare că a fost preparată prima oară din greșeală, pe meleagurile frumoasei Grecii, din cafea instant.


Din acel moment moda de a bea frappe s-a răspândit în întreaga lume, iar rețetele de preparare s-au tot diversificat. La fel și recipientele în care această băutură specială este servită.


Gulere generoase de frișcă delicioasă,toppinguri uimitoare, lichioruri și chiar adaosuri de fructe, iată ce contribuie ca o asemenea băutură specială să fie vedeta verilor toride de acum.


Dacă este servită într-un tip de pahar transparent, precum este acela ce se poate comanda de pe site-ul webcoffee.ro, cu atât mai atractivă este cafeaua frappe ce se bea alături de prieteni în concediu.





În calitate de comerciant merită să te dotezi cu astfel de pahare cool, mai ales că și prețul lor nu este unul de speriat.


Ai nevoie de datele de contact complete ale celor de la Web Coffee SRL?



STR. NEGOIU NR. 41, SECTOR 3, BUCUREȘTI

office@webcoffee.ro

0726 788 555 / 0729 037 973



2 comentarii:

  1. Imi place cafeaua frappe la nebunie! Cine știe, poate voi mai avea ocazia să o beau vreodată pe meleagurile ateniene...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mă mulțumesc și cu una băută în Centrul Vechi...

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...