duminică, 8 noiembrie 2020

Ce genți dama / rucsacuri piele naturală vor fi la modă în 2021?

Iată o întrebare care frământă multe femei care și-au văzut deja limitată libertatea de mișcare în anul acesta 2020 atât de bulversant pentru întreaga planetă.


Mai ales pentru doamnele și domnișoarele obișnuite ca să își etaleze cele mai noi accesorii din piele naturală, aceste luni în care coronavirusul a fost la putere au reprezentat o piatră de încercare greu de trecut.


Nu e de mirare că ele se întreabă ce genți se vor purta anul viitor, mai ales dacă pandemia se va prelungi, iar noi vom fi băgați cu săptămânile în casă. 


Când muncești de acasă și nu ieși decât până la magazin ca să îți cumperi bunurile de bază de care ai nevoie, parcă nici nu te prea mai interesează ce poșetă îți iei, nu-i așa? Uneori căruciorul de cumpărături și telefonul e suficient. Nici măcar de portofel nu mai ai nevoie, din moment ce totul se desfășoară acum digital.


Și totuși...


O geantă cool îți poate da o stare de bine pe care nu ar trebui ca să o ignori. În definitiv, este cea mai bună perioadă ca să îți alcătuiești niște ținute vesele, pe care să le porți pentru a-ți da ție o stare de optimism, nu neapărat pentru a fi remarcate de către aceia ce te observă când le porți.


De când cu distanțarea asta fizică care brusc s-a transformat se pare și într-o nedorită distanțare socială, parcă nici nu mai contează. 


Cel mai moderne genți din 2021, zic specialiștii în astfel de accesorii, vor fi acelea ce vor semăna cu poșetele din trecut.


Nu e lucru rău că ne întoarcem la vremurile mai bune. Așa încât, dacă ai păstrate de acum 50 de ani sau mai bine niște genți de la bunica ori străbunica, ești o fericită. Dacă nu, poți cumpăra genți noi cu aer retro de pe site-ul posette.ro.


Nici măcar nu trebuie să fie retro 100%. Frumusețea stă în detaliile mici, fie orice fashionistă.


O curea de umăr, un motiv gen piele de șarpe sau de crocodil mat sau lăcuit, o nuanță pastelată de alb, roz prăfuit sau gălbui, un material textil cu un imprimeu ce se purta acum câteva decenii și gata... ești în trend chiar și în toiul pandemiei de Sars-Cov-2!


Uite o geantă din piele ecologică cu aspect de piele de șarpe elegantă și la un preț bun (dă click pe poză!):





Cele mai la modă genți de mână din 2021 vor avea forma unui trapez, cerc. la fel cum erau și cele de după căderea comunismului, adică de prin anii 1990.


Se spune că multe curente în modă se nasc din nostalgie. Mai îndepărtată sau mai apropiată.


Care este cea mai mare dorință nesatisfăcută în 2020?


Aceea de a călători, evident!


Tocmai de aceea, dacă alegi niște posete gen sac ori raniță nu vei da greș. Dacă mai sunt și de dimensiune medie sau chiar mare, dacă vor avea buzunare practice în număr suficient, ne putem astâmpăra un pic dorul de ducă.


Ce zici de acest rucsac vesel confecționat din piele naturală ce este foarte bine compartimentat? (Dă clic pe poză pentru detalii!)







Este amuzant și ne duce aminte sigur de verile cînd hălăduiam prin câmpuri, undeva pe la țară, culegând flori de câmp.


Parcă te și vezi trântită în iarba înaltă, ascultând concertul greierilor și privind minute în șir spectacolul norilor alburii care se transformau ușor sub ochii tăi uimiți în unicorni, balauri, corăbii sau ființe cu chip umanoid. 


Vrei totuși un accesoriu care să le întoarcă categoric privirea tuturor purtătorilor de mască pe care îi vei întâlni în 2021? (dă click pe poza următoare!)






Atunci alege cu încredere de pe posette.ro un rucsac dama din piele naturala tip vachetta. Are un singur compartiment plus doua buzunare cu fermoar, dar... este dotat cu un ceas spectaculos. Unul perfect funcțional cu o baterie tip AAA!!! 


Chiar este o piesă deosebită, pe care merită să o ai!


Pe site-ul amintit găsești tot soiul de accesorii interesante. Chiar și mânuși de piele! Intră și tu acum pe posette.ro ca să vezi ce chestii faine au acolo! Mie mi-au plăcut mult!


Date de contact:


SC MINIER & POSETTE SRL

Str. Otilia Cazimir nr. 5A , Sat Valea Ursului, Comuna Miroslava, Iași

tel: 0332 40 1142

 comenzi@posette.ro




2 comentarii:

  1. ce rucsăcel haios!!! vreau și eu unul la fel cu acela roșu din poza!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. modele frumoase, de calitate bună
    nevastă-mea vrea deja vreo două
    of, of, măi, măi... vai de cardul meu:D

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...