duminică, 8 noiembrie 2020

Brățări aur cu șnur, bijuterii cu valențe magice la un clic distanță

 Acum, mulți oameni, inclusiv artiști vestiți, poartă brățări roșii la încheietura mâinii. De cele mai multe ori este vorba de un fir simplu de lână naturală sau de bumbac fără elemente decorative vizibile, alteori sunt și bijuterii de aur cu șnur





Românii nu fac nici ei excepție de la regulă, așa încât nu e de mirare că există un simbolism ascuns, arhaic, care s-a răspândit peste tot în lume, referitor la acest accesoriu des întâlnit.


Brățara roșie: un simbol important, o amuletă cu rol de protecție


De cele mai multe ori, acest fir roșu purtat pe încheietura mâinii are rol de amuletă. Acest accesoriu este adus în actualitate de aceia ce sunt pasionați de studiul învățăturilor Cabala.


În țările balcanice, copiii mici poartă, de asemenea, la încheietura mâinii în mod constant cu un fir roșu subțirel.


Se crede și în România că un astfel de fir tip brățară cu pandantiv ar proteja și copilul de forțele răului, inclusiv de deochi. Mai ales la această vârstă când bebelușul nu se poate proteja, iar protecția mamei nu se extinde asupra lui. Deci, atâta timp cât brățara roșie este pe ea, va fi protejată de deochi și va avea întotdeauna noroc.




 

O altă variantă a originii tradiției legării unui fir roșu în jurul încheieturii mâinii a venit din Ierusalim, un pământ cu o încărcătură energetică foarte înaltă. 


În India, este obișnuit ca fetele singure să atașeze un fir roșu exclusiv la încheietura mâinii stângi. iar cei care sunt deja căsătoriți la dreapta. Acest ritual se efectuează chiar înainte ca o persoană să intre în templu.


Adepții doctrinei Cabalei sunt încrezători că firul roșu nu numai că poate oferi protecție, ci și poate ghida persoana pe calea cea bună. Se crede că poate schimba chiar gândirea și comportamentul unei persoane. Acest lucru curăță mintea și ajută la dezvoltarea personală.


Credințele slave susțin că firul roșu de pe încheietura mâinii este cel mai simplu mod de a atrage succesul, bunăstarea financiară și dragostea în viața ta. 


Trebuie amintit că fiecare fir suplimentar va avea și propria sa valoare, deci nu se pot alege la întâmplare.


Dacă vrei să îți afli iubirea, atunci firul tău roșu trebuie combinat cu roz. Atunci vei avea o relație de încredere reciprocă în care nu vor exista gelozii și lupte inutile între parteneri. Portocaliul este considerată în mod tradițional culoarea soarelui, așa că, combinând această culoare cu roșu, vei obține armonie cu tine însăți.


Pentru oamenii creativi, firul roșu poate fi, de asemenea, combinat cu galbenul, care, după cum cred mulți, ajută la reușită în acea direcție, iar verdele ajută la scăderea negativității. Deci, dacă brățara roșie nu te poate ajuta să îți regăsești și să atingi echilibrul mental, atunci are sens să o combini cu verde deschis.


Combinând nuanțele de roșu și alb pur, poți obții pacea minții și să poți primi energia de care ai nevoie din exterior.


Folosind semnificațiile culorilor complementare, poți să îți îmbunătățești viața folosind ca accesoriu simbolic o astfel de brățară cu fir.


De unde poți să comanzi asemenea bijuterii?



Pe alexiabijou.ro găsești astfel de brățări speciale la un preț mai bun decât accesibil.




Brățările cu pandantiv din aur galben, și șnur reglabil ca lungime poate fi comandat în mai multe culori.


În funcție de model, pandantivul poate fi gravat în partea de jos cu un prenume sau cu un cuvânt ales de către client.


Toate bijuteriile comandate vor fi însoțite de factură, certificat de garanție și conformitate care atestă că acestea îndeplinesc toate elementele de calitate (inclusiv prin marcare conform cerințelor legale).


Date contact:


mobil: 0745383807

www.alexiabijou.ro

contact@alexiabijou.ro


PFA CAPATA CRISTINA MARIA CRISTAL

Reg. com.: F1/1371/2005 , CUI:20609025

Punct de lucru: Sebeș, jud. Alba, str. Lucian Blaga nr.94





4 comentarii:

  1. Am și eu o astfel de brățărică și îmi poartă noroc. O să comand una și pentru nepoțelul meu acum de pe site. Merci de idee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am găsit modele faine Aliana și eu pe site-ul acesta din Ardeal. Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce interesant. Nu știam semnificația șnururilor roșii... O să port și eu unul cu îngeraș. E drăguț!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...