marți, 15 ianuarie 2019

Ghid de îngrijire pentru părul degradat


Fără îndoială că îți dorești un păr mătăsos și strălucitor. Însă, pentru a obține rezultatele scontate, este necesar să ții cont de anumite lucruri atunci când alegi produsele necesare îngrijirii lui. 

De exemplu, dacă părul tău a fost expus în mod repetat la aparate de styling – cum ar fi placa, ondulatorul sau feonul, atunci va avea nevoie de produse care să îi asigure o hidratare optimă și care să-l ajute să se regenereze. 

În acest sens, specialiștii recomandă utilizarea unei măști pentru păr degradat care să restructureze firul de păr și să îi ofere strălucire, vitalitate și frumusețe.

Alături de Bio Alchimia, am întocmit acest ghid de îngrijire, menit să îți ofere câteva trucuri utile pentru a te bucura de o podoabă capilară superbă.

Identifică factorii care afectează firul de păr! 

Un prim pas privind îngrijirea corespunzătoare a podoabei capilare ce suferă de o degradare rezidă în identificarea corectă a factorilor care deteriorează firele de păr. Fiind expusă foarte des la agresiuni, podoaba capilară va avea de suferit, fiindu-i afectată frumusețea și strălucirea naturală. 

De exemplu, dacă ai tendința să îți vopsești des părul, specialiștii recomandă să renunți la acest obicei. Din cauza acestor intervenții, părul își va pierde din grăsimea dermică și, prin urmare, va fi mai vulnerabil și mai deshidratat.

Dacă obișnuiești să îți usuci părul cu uscătorul, atunci ar fi indicat să păstrezi o distanță de cel puțin 15 cm. Mai mult decât atât, este important ca vara să nu folosești feonul deloc, ci să adopți metoda de uscare naturală, iar iarna va trebui să usuci complet părul înainte de a ieși din casă, deoarece gerul îl poate afecta semnificativ.

Folosește o mască pentru păr degradat din ingrediente organice!

Având în vedere faptul că în zilele noastre pe piața de cosmetice se găsește o mare varietate de branduri, alegerea unei măști de păr devine o misiune destul de dificilă. Așadar, poți simplifica procesul alegând o mască pentru păr degradat în funcție de ingredientele pe care aceasta le conține.
Măștile pentru păr degradat care conțin ingrediente bio au o calitate superioară, răspunzând perfect exigențelor tale și, mult mai important, nevoilor pe care le are părul tău. De altfel, specialiștii recomandă ca cel puțin o dată pe săptămână să utilizezi o mască de păr regenerativă și nutritivă pentru a preveni deteriorarea avansată.

Apelează la un hairstylist atunci când este cazul!

Dacă părul tău este foarte deteriorat, mai ales la vârfuri, se recomandă să apelezi la un hairstylist pentru a tăia porțiunile care nu se mai pot reface. 

În felul acesta, firele de păr se vor restructura și se vor regenera mult mai ușor și mult mai repede, iar părul își va recăpăta luciul, dinamismul și textura. 
Bio Alchimia – produse de îngrijire a părului la standarde înalte

Pentru un plus de vitalitate și suplețe ai nevoie de un tratament special conceput pentru părul degradat. Așadar, dacă îți dorești tot ce este mai bun pentru podoaba ta capilară, poți vizita site-ul bioalchimia.ro, unde vei putea găsi cele mai bune măști pentru părul degradat și nu numai. 

Tot aici vei putea descoperi și alte tipuri de produse cosmetice BIO, de la șampoane și balsamuri, la produse de styling. Purtând semnătura unor mărci italiene cu tradiție, aceste cosmetice se numără printre opțiunile multor femei datorită calității premium de care dau dovadă.

Pentru a avea un păr frumos și sănătos va trebui să utilizezi produse de îngrijire corespunzătoare, care conțin ingrediente active ce răspund nevoilor tale specifice. Optează pentru cele care conțin ingrediente organice și ajută-ți podoaba capilară să strălucească de sănătate! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...