miercuri, 13 februarie 2019

Parchet laminat la promoție, pentru un decor interior de senzație!

A sosit vremea ca să îți cumperi parchet nou ca să aduci o armonie mai înaltă în  casă!
pardoseală modernă


Înlocuitori de nădejde al dușumelei de pe vremuri, diversele tipuri de parchet laminat tind acum să fie prezente în majoritatea caselor din țara noastră. Evident, aceia cu niște venituri substanțiale se pot orienta și spre parchet masiv din esențe rare, dar pentru omul de rând e bun și cel laminat, pentru că, măcar simbolic, îl aduce mai aproape de natură.

Categoriile de parchet laminat EUROWOOD sau parchet laminat KAINDL, având culori, texturi și dimensiuni diferite, oferind numeroase variante de amenajări interioare, parchetul laminat vă oferă avantaje incontestabile în ceea ce privește o economie serioasă în bugetul familiei, iar dacă e corect montat și întreținut, chiar poate avea o durata lungă de viață. Deși... la ce preț convenabil are pe net, parcă îți vine să îl schimbi anual. Nu de alta, dar știți ce se spune: o amenajare creativă a unei locuințe vechi poate oferi senzația că este vorba chiar de un imobil nou-nouț. Adică: indiferent dacă afară e sau nu vopsit gardul, înăuntru poate să fie un decor senzațional, un univers pe care trecând pe lângă locuința respectivă nu l-ai bănui nici într-o sută de ani.

Parchetul laminat cu texturi speciale,care prezintă certe calități de izolare fonică și termică pot avea grosimi de 8, 10, 12 mm, în funcție de cerințele încăperii unde va fi montat. Deși ideal este ca pardoseala să fie cât mai groasă, nu uitați că ușa mai trebuie și să se închidă sau deschidă. Asta dacă aveți ușă separatoare între diferite spații din locuință.

S-a întâmplat uneori ca să se cumpere un parchet nepotrivit (prea gros) și, după o montare în regie proprie, cu ușa închisă, montatorul de ocazie să își dea seama că nu se mai deschide ușa, iar el a rămas blocat înăuntru, până l-au salvat ceilalți din casă ori vecinii. E amuzat, dar real.

Cele mai frecvente culori de parchet laminat din sunt cele apropiate de culoarea lemnului, dar nici cele cenușii nu sunt ignorate. Curajoșii aleg uneori culoarea albă, dar fiind atât de dificil de întreținut e destul de rar întâlnită prin casele românilor.

Designerii de interioare recomandă acelora ce își doresc decoruri spațioase,care să uimească, să nu își pună limitări de acest gen și să se orienteze spre parchet de culori deschise, pentru o personalizare de efect a locuinței.

În această perioadă, puteți comanda online parchet laminat pentru amenajări interioare în stil clasic, modern sau rustic la prețuri promoționale. Beneficiind de reducerile de acolo, vă puteți înnoi ușor casa înainte de Sărbătorile Pascale din primăvara 2019. Important este ca să alegeți grosimea de parchet potrivită! Dar probabil știți deja asta, nu-i așa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...