marți, 28 august 2018

Cum învingem inflamațiile din organism în mod naturist?Extractul conținut în suplimentul alimentar Lyprinol are o poveste extrem de interesantă, care începe demult, în urmă cu peste jumătate de secol, mai precis prin anii 60 ai secolului 20.

Începea perioada marilor aventuri pe stațiile orbitale din spațiul cosmic, iar echipajele navelor spațiale aveau obligatoriu nevoie de o hrană foarte sănătoasă, inclusiv de anumite suplimente alimentare, deși pe vremea aceea asemenea produse erau considerate drept ceva exotic.

Nu prea se înțelegea în mod cotidian ce sunt acele pastile speciale pe care aceia care zburau în spațiu trebuiau ca să le ia în loc de hrană obișnuită. Mai mult decât atât, mulți chiar credeau că astronauții își vor potoli foamea doar cu asemenea medicamente create în laborator.

Acum, multă lumea ia suplimente alimentare în mod cotidian deși nu zboară în Univers decât în calitate de locuitor al Terrei, așa, odată cu planeta.

Cercetătorii de la NASA, după ce au studiat diverse plante și viețuitoare terestre sau din mări și oceane, au ajuns și la o scoică foarte frumoasă, cu cochilia de o nuanță verzulie foarte plăcută pe care băștinașii din Noua Zeelandă o mâncau în mod cotidian, de multe ori în stare crudă.

Maorii, pentru că despre ei este vorba, se știe, nu doar că trăiesc foarte mult, dar au și o sănătate extrem de bună.

Așa a apărut un supliment alimentar extrem de valoros nutritiv și care, departe de a putea fi utilizat doar în călătoriile spre colțuri îndepărtate ale Galaxiei noastre, se poate folosi cu succes și de către pământenii obișnuiți.

Domnul doctor Dacian Hulber, după îndelungate studii efectuate cu acest produs naturist afirma cu tărie că este de până la o mie de ori mai puternic decât orice inflamator folosit în mod obișnuit astăzi (în funcție de concentrația extractului).

Complexul de substanțe benefice sănătății din Perna Canaliculus, așa cum este cunoscută de către cercetători vestita scoică din zona Noii Zeelande, este, conform afirmațiilor din literatura de specialitate, de 200 până la 1000 de ori mai puternic decât cel din uleiurile de pește, de 175 de ori mai puternic decât acela din uleiul de primulă și somon, ba chiar și de 200 de ori mai puternic decât complexul din renumitul ulei din semințe de in presate la rece, fără însă a avea aproape de loc efecte secundare sau contraindicații.
Acest extras magic conține zeci de de compuși lipidici și acizi grași polinesaturați, mai multe tipuri de asemenea substanțe binefăcătoare pentru sănătate decât orice altă plantă sau animal cunoscut la ora actuală pe Terra.

Mulți bolnavi ce erau imobilizați la pat au reușit să își recapete mobilitatea mai rapid, inclusiv persoane care aveau leziuni grave sau afecțiuni autoimune la care nicio altă schemă de tratament anterioară nu a dat rezultate.

Specialiștii au evidențiat ca majoritatea bolilor de care suferă omenirea în prezent încep prin procese inflamatorii latente vreme îndelungată

Bolile de inimă, precum hipertensiune arterială, infarctul de miocard, ateroscleroza, afecțiuni ale articulațiilor, precum artrita și artroza, afecțiunile colonului și ale tractului gastrointestinal, pornind de la ulcere gastrite, constipație sau boli digestive grave, Alzheimer sau Parkinson , boli ale plămânilor, ficatului, rinichilor, probleme de ochi, alergii, diabet, bolile autoimune, pot beneficia cu toate de acest preparat deosebit Lyprinolul.

Supranumit „pompierul de serviciu”, Lyprinol este cel mai eficient antiinflamator cunoscut în prezent deoarece acționează cu extremă rapiditate împotriva inflamațiilor periculoase din organism.

Mergând la medic, puteți ca să luați și dvs. acest preparat minune, după o schemă de administrare personalizată.

Produsul poate fi comandat din magazinul Samdistribution.ro, la un preț avantajos.


Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...