joi, 9 octombrie 2014

Marillys - magazinul de cosmetice naturale manufacturate


Sora mea este fan declarat al acelor cosmetice naturale preparate dupa metode traditionale, "la rece".

Indiferent ca vorbim de creme sau lotiuni faciale, de creme sau unturi de corp, de lotiuni pentru masaj sau de sapunuri naturale, tot ce foloseste musai trebuie sa fie cat mai bio cu putinta.

Acum vreo doi ani chiar incerca sa gaseasca retete de preparat sapun de casa, ceea ce a distrat-o la culme pe bunica-mea, pentru ca e treaba anevoioasa, mai ales daca locuiesti la bloc!

Acum si-a mai revenit si prefera sa si le cumpere din magazinele online de profil.

De curand, in noianul de magazine electronice care ne propun spre achizitionare produse cosmetice naturale, mi-a atras atentia unul anume.

Recunosc, numele acestuia m-a facut sa ma opresc din surfing-ul virtual: Marillys!

Maria - Mariuca - Marillys! 

Evrika! Uite un e-magazin predestinat surioarei mele indragostite de produse naturiste!

Si pentru ca asa, pe vorbe nu o sa ma creada, cel mai bine ar fi sa ii niste mici cadouri asa, pentru a-i deschide apetitul de a comanda din acest spatiu al combinatiilor miraculoase de ingrediente naturale.

"Happy Hands and Feet" este o crema extrem de utila in acest anotimp . Preparata fara niciun
conservant, din unt de cacao organic, ulei de jojoba bio, ulei de samburi de struguri si ulei de canepa bio si cu un parfum specific de bomboane de menta, datorita uleiului din aceasta planta din care mamaia ne facea niste ceaiuri minunate cand afara sufla crivatul iernii, crema asta este absolut perfecta pentru Mariuca. Pretul de doar 25 de lei este extrem de mic pentru beneficiile care le aduce membrelor.  Sigur mainile si picioarele Mariucai vor fie extrem de fericite de un asa rasfat neasteptat!

In plus, i-as mai darui surioarei mele si niste sapunuri 100% naturale, mai ales ca le-am gasit pe site la un pret mult mai mic decat in alte magazine online.

Tot pentru a-i aminti de bunica noastra, ar fi incantata sa primeasca un sapun fresh, preparat "la rece", Busuioc si Menta, cu ulei esential de menta si ulei esential de busuioc, ulei saponificat de masline si cocos si ulei de samburi de struguri, care destreseaza, energizeaza si revitalizeaza trupul in integritatea.

Asa ca o sa comand si vreo 4 bucati de sapun cu busuioc si menta, pentru ca unul de 100 de grame costa doar 10 lei. Si este 100% natural!

Intrati si voi pe site-ul celor del a Maryllis si o sa gasiti niste produse deosebite, de o calitate superioara, la cele mai bune preturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...